...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

U košarici: 0 kom 0,00 kn 0
Početna Blog i novosti Život je složen. Neka briga o rublju ne bude

Život je složen. Neka briga o rublju ne bude

08.11.2018.

Gorenje WaveActive perilice rublja osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

Gorenje WaveActive perilice rublja osmišljene su na način da odrade sav prljavi posao na učinkovit, jednostavan i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive perilice rublja sadrže najsuvremenije tehnologije sušenja rublja:

  • Programe osmišljene za vlaženje vlakana kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem
  • IonTech obogaćuje rublje negativno nabijenim ionima koji smanjuju nabore, te stvaraju okruženje bez većine alergena i bakterija
  • SteamTech dodatni tretman parom na kraju programa sušenja za zaglađenije rublje

Sušilice rublja iz WaveActive generacije odgovoraju svim najvišim ekološkim standardima, te ih karakterizira izuzetna energetska učinkovitost do A+++ energetske učinkovitosti tijekom pranja sušenja. Vi svoje slobodno vrijeme možete posvetiti onome što je zaista važno. Rublje ostavite nama.+

Pogledajte sve WaveActive sušilice rublja

 

IonTech
Minimizira nabore. Maksimira svježinu.

Zrak pun negativno nabijenih iona suši rublje tako da značajno smanjuje potrebu za glačanjem odjeće. Ionizator stvara okruženje bez većine alergena, ostataka dima, peludi i elektrostatkog naboja akumuliranog za vrijeme procesa sušenja. Kao rezultat, odjeća miriše svježe i lakše ju je glačati.

 

SteamTech
Za nježniju odjeću, bez nabora

Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa sušenja osigurat će zaglađenije rublje, bez alergena i bakterija. Bubanj se puni parom koja ulazi u svako vlakno kako bi rublje bilo mekše i gotovo bez potrebe za glačanjem.

 

Inverter PowerDrive motor
Snažan, a tih motor

Ovaj tihi, ali izrazito učinkovit motor dizajniran je kako bi osigurao duži životni vijek sušilice rublja, štedeći energiju pri svakom ciklulsu sušenja.

 

WaveActive bubanj
Nježan tretman svakog rublja

Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova omekšava vlakna kako bi vaša odjeća dobila najbolji tretman za savršeno osušeno rublje, s minimalnim naborima.

 

 

 

100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)