...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
Centar tehnike Proizvodi Električni romobil e-Romobil Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2. generacija)
57200274

e-Romobil Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2. generacija)

Električni romobil Xiaomi Komentari (0)
619,00 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 549,00 € - već od 45,75 €/mj
Kartice 13-36 rate: 619,00 € - već od 17,19 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 17,19 € kn x 36 mjeseci
  • 20,63 € kn x 30 mjeseci
  • 25,79 € kn x 24 mjeseci
  • 34,39 € kn x 18 mjeseci
  • 51,58 € kn x 12 mjeseci
  • 68,78 € kn x 9 mjeseci
  • 103,17 € kn x 6 mjeseci
  • 206,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-15%
529,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 519,00 €
Cijena dostave 7,20 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Maksimalna nosivost
    120 kg
  • Maksimalna brzina
    25 km/h
  • Maksimalni domet
    50 - 60 km
  • Motor
    80 W
  • Zabavnu, udobnu i sigurnu vožnju osigurat će vam Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen). Velikom izlaznom snagom motora od 1000 W uz maksimalnu brzinu od 25 km/h s lakoćom se odvezite od starta do cilja. Scooter s jednim punjenjem ima mogućnost proći i do 60 km, a to je omogućeno pomoću snažne 468 Wh baterije. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ugrađene pokazivače smjera u upravljač romobila kako bi osigurao visoku sigurnost tijekom vožnje što omogućava da sudionici u prometu koji se nalaze iza ili ispred vas budu na vrijeme informirani o vašem sljedećem potezu. 
O proizvodu

Elegantno putovanje na posao!

Odaberite vožnju sa stilom bilo da idete na posao ili u vožnju gradom. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) dolazi s 1000 W maksimalne izlazne snage motora za udobniju i lakšu vožnju gdje god se uputili. Opustite se u vožnji jer Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) može ići na nagibe do 20 % uz mogućnost vožnje do 60 km udaljenosti s jednim punjenjem uz maksimalnu brzinu i do 25 km/h. Uživajte u vožnji i odaberite jedan od tri načina rada: pješački do 6 km/h, standardni do 15 km/h i sportski do 20 km/h. 

Kako bi se povećala i osigurala sigurnost za vrijeme vožnje Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ugrađene i pokazivače smjera. Standardni E-Mark certificirani pokazivači smjera integrirani su u upravljač, donoseći minimalističku i elegantnu estetiku u pogledu dizajna, no istovremeno visoko osiguravanje sigurnosti u vožnji. Nadograđeno automatsko prednje svjetlo oslobodit će Vaše ruke automatskim uključivanjem/isključivanjem ovisno o svjetlini okoline u kojoj se nalazite. Veće i svjetlije stražnje svjetlo uključit će se automatski uz prednje svjetlo, a prilikom kočenja postaje svjetlije kako bi na vrijeme upozorili vozila ili vozače koji se nalaze iza vas, osiguravajući u svakom trenutku sigurnu vožnju. 

Dizajn koji odiše elegancijom i lakoćom uz tijelo od ugljičnog čelika ono je što krasi Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), a sklopivi mehanizam za samo 3 sekunde omogućuje da ga brzo i efikasno prenesete ili spremite gdje god željeli. Provjerite brzinu vožnje ili preostalu snagu baterije u stvarnom vremenu zahvaljujući mogućnosti povezivanja putem Mi Home aplikacije. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) dolazi uz nadograđenu disk kočnicu s dvostrukim djelovanjem na stražnjem kotaču i poboljšava učinkovitost kontrole, zajedno s E-ABS sustavom na prednjem kotaču čini put kočenja značajno kraćim. Izvrsnu energetsku učinkovitost omogućuje i KERS sustav za oporavak kinetičke energije čime prilikom duljeg kočenja vraća kinetičku energiju vozila produžujući domet vožnje. Scooter dolazi s 10“ gumom bez zračnica koja učinkovito apsorbira udarce i sprječava mogućnost klizanja. Prianjanje je poboljšano uz veću površinu kontakta gume s tlom što prilikom vožnje u zavoju osigurava stabilnost i sigurnost vožnje.   

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen) ima ultra snažnu 468 Wh bateriju (10000 mAh), te s iznimnom lakoćom osigurava vožnju od starta do cilja maksimalne nosivosti do 120 kg. Nadzorna ploča na volanu uređaja korisniku prikazuje nekoliko važnih podataka poput brzine, baterije i načina rada, a na volanu se može pronaći i gumb kojim se uređaj može uključivati/isključivati ili mijenjati brzine. 

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Maksimalna nosivost
120 kg
Maksimalna brzina
25 km/h
Maksimalni domet
50 - 60 km
Motor
80 W
Gume
10" / Bez zračnice (Tubeless)
Svjetla
Prednje i stražnje
Težina vozila
18 kg
Boja
Crna
Okvir
Ugljični čelik
Maksimalni kut uspona
20 %
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid