...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
LI0301072

UGRADBENI HLADNJAK LIEBHERR IRBd 5151 - Prime Line

Ugradbeni hladnjaci Liebherr Komentari (0)
2.199,00 €
2.199,00 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 2.199,00 € - već od 61,08 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 61,08 € kn x 36 mjeseci
  • 73,30 € kn x 30 mjeseci
  • 91,63 € kn x 24 mjeseci
  • 122,17 € kn x 18 mjeseci
  • 183,25 € kn x 12 mjeseci
  • 244,33 € kn x 9 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 2.199,00 €
Besplatna dostava
O proizvodu

Ladica za voće i povrće

Hrskava salata ili jagode: najosjetljivije namirnice zaslužuju posebno mjesto da bi što dulje ostale svježe: pretinci BioFresh. U „ladici za voće i povrće“ temperatura je blizu 0 °C. U kombinaciji s vlagom u zraku koja ondje neprestance vlada, a zahvaljujući nepropusnom zatvaranju, nezapakirano voće i povrće osjeća se posebno dobro. Ne morate ništa micati.

Ladica za mesne i mliječne proizvode

Želite da nježni teleći file ili svježe mlijeko ostanu što je moguće dulje svježima? Za to se brinu pretinci BioFresh: U „ladici za mesne i mliječne proizvode“ vlada temperatura blizu 0 °C – idealni uvjeti skladištenja čak i za najosjetljivije namirnice. A najbolje od svega: Sve je još u tvornici savršeno namješteno i spremno za trenutačnu uporabu - za dulju svježinu.

SmartDeviceBox s mogućnošću dodatne ugradnje

Želite biti opremljeni za budućnost pametnog doma Smart Home? Vaš će vam hladnjak Liebherr rado pružiti podršku: možete u svoj hladnjak Liebherr dodatno ugraditi pretinac SmartDeviceBox koji ga prenosi na internet. Pretinac SmartDeviceBox dade se ugraditi u svega par poteza, a već vam danas otvara cijeli svijet digitalnih mogućnosti.

LightTower

Veselite se optimalno osvijetljenom unutarnjem prostoru: Rasvjeta LightTower stavlja namirnice pod najbolje svjetlo, a postavljena je tako da vaš napunjeni hladnjak bude uvijek osvijetljen cijelom površinom. Budući da je rasvjeta LightTower integrirana u bočne stijenke u istoj ravnini, ostaje, osim toga, još više mjesta za namirnice.

Zaslon koji reagira na dodir i prelazak prstom

Vaš hladnjak Liebherr sluša svaki vaš mig prstom: Zahvaljujući zaslonu koji reagira na dodir i prelazak prstom, upravljanje vašim hladnjakom je intuitivno i lako kao dječja igra. Jednostavno dodirom i prelaskom prsta odaberite funkcije poput „SuperCool” na zaslonu u boji. Podjednako lako regulirate i temperaturu. A dok ne upravljate aktivno zaslonom? Onda vam se prikazuje stvarna temperatura.

Mjesto za lim za pečenje 

Želite održavati svježim voćni kolač koji ste sami ispekli? Ili pripremljenu pizzu koju tek kasnije želite staviti u pećnicu? Jednostavno gurnite lim za pečenje u svoj hladnjak Liebherr – on vam nudi dovoljno mjesta za lim za pečenje. Posebno praktično: Lim za pečenje možete ugurati i izvući dok su vrata otvorena 90°.

SmartSteel u unutarnjem prostoru

SmartSteel kod unutarnjih vrata i stražnje stijenke daruju vašem Liebherr hladnjaku plemenit izgled. A i vaše će namirnice obožavati SmartSteel: Jer je plemeniti čelik neškodljiv za namirnice i higijenski. Osim toga, SmartSteel smanjuje vidljivost otisaka prstiju – a time hladnjak još bolje izgleda.

NightMode

Vaš vam hladnjak Liebherr želi laku noć – i brine se za neometan mir: jer u noćnom se načinu rada NightMode isključuju svi zvukovi i šumovi. Čak i ledomat IceMaker šuti kao zaliven. Osim toga, hladnjak prigušuje i unutarnju rasvjetu, pa kad noću otvarate hladnjak, dočeka vas nježno svjetlo. Noćni način rada NightMode možete programirati tako da se on automatski uključuje i isključuje u točno određeno vrijeme.

Saznajte više

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
D
Izvedba
Ugradbeni kombinirani hladnjak
Zapremnina rashladnog dijela
250 l
Zapremnina zamrzivačkog dijela
27 l
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
56-57 x 177.2-178.8 x 55 cm
Dodatno
LED light
+
Odjeljak za zamrzavanje
Da
Frost tehnologija
-
Kapacitet zamrzavanja
2 kg/24h
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el. energije
14 h
BioFresh
+
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
5 godina
Razina buke
34 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid