...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
LI0301080

UGRADBENI HLADNJAK LIEBHERR IRCBf 5121 - Plus Line

Ugradbeni hladnjaci Liebherr Komentari (0)
2.399,00 €
2.399,00 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 2.399,00 € - već od 66,64 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 66,64 € kn x 36 mjeseci
  • 79,97 € kn x 30 mjeseci
  • 99,96 € kn x 24 mjeseci
  • 133,28 € kn x 18 mjeseci
  • 199,92 € kn x 12 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.899,00 €
Besplatna dostava
  • Izvedba
    Ugradbeni kombinirani hladnjak
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    55.9 x 177 x 54.6 cm
  • Jamstvo
    5 godina
O proizvodu

Ladica za voće i povrće

Hrskava salata ili jagode: najosjetljivije namirnice zaslužuju posebno mjesto da bi što dulje ostale svježe: pretinci BioFresh. U „ladici za voće i povrće“ temperatura je blizu 0 °C. U kombinaciji s vlagom u zraku koja ondje neprestance vlada, a zahvaljujući nepropusnom zatvaranju, nezapakirano voće i povrće osjeća se posebno dobro. Ne morate ništa micati.

Ladica za mesne i mliječne proizvode

Želite da nježni teleći file ili svježe mlijeko ostanu što je moguće dulje svježima? Za to se brinu pretinci BioFresh: U „ladici za mesne i mliječne proizvode“ vlada temperatura blizu 0 °C – idealni uvjeti skladištenja čak i za najosjetljivije namirnice. A najbolje od svega: Sve je još u tvornici savršeno namješteno i spremno za trenutačnu uporabu - za dulju svježinu.

SmartDeviceBox s mogućnošću dodatne ugradnje

Želite biti opremljeni za budućnost pametnog doma Smart Home? Vaš će vam hladnjak Liebherr rado pružiti podršku: možete u svoj hladnjak Liebherr dodatno ugraditi pretinac SmartDeviceBox koji ga prenosi na internet. Pretinac SmartDeviceBox dade se ugraditi u svega par poteza, a već vam danas otvara cijeli svijet digitalnih mogućnosti.

Dodirni zaslon

Reagira i na najmanji dodir: Putem dodirnog zaslona jednostavno i intuitivno upravljate svojim hladnjakom Liebherr. Na zaslonu su sve funkcije pregledno raspoređene. Blagim dodirom prsta odabirite, primjerice, funkcije bez napora ili provjerite trenutačnu temperaturu svog rashladnog uređaja.

SoftSystem

Od doručka do poslijepodnevnog međuobroka – mnoštvo je povoda za otvaranje i ponovno zatvaranje hladnjaka. A to je s vašim hladnjakom Liebherr prava zabava: Zahvaljujući sustavu SoftSystem vrata se hladnjaka zatvaraju blago prigušeno i sigurno, kao i ugodno lako i tiho. Pritom boce u unutarnjim vratima ostaju sigurno stajati – ništa ne klepeće i ne klima se.

Mjesto za lim za pečenje 

Želite održavati svježim voćni kolač koji ste sami ispekli? Ili pripremljenu pizzu koju tek kasnije želite staviti u pećnicu? Jednostavno gurnite lim za pečenje u svoj hladnjak Liebherr – on vam nudi dovoljno mjesta za lim za pečenje. Posebno praktično: Lim za pečenje možete ugurati i izvući dok su vrata otvorena 90°.

Sustav PowerCooling

Kod svog hladnjaka želite biti sigurni da hlađenje bude gotovo ravnomjerno raspoređeno? Za to se brine sustav PowerCooling: podjednako snažan kao i tih ventilator učinkovito raspoređuje hladan zrak u cjelokupnom prostoru za hlađenje.

Obostrana LED bočna rasvjeta

Za brzi pregled u hladnjaku: Zahvaljujući obostranoj LED bočnoj rasvjeti, u svakom trenutku imate sve namirnice na oku. LED diode postavljene su tako da je vaš hladnjak, čak i dok je napunjen namirnicama, iznutra osvijetljen. A budući da su LED diode integrirane u bočne stijenke u istoj ravnini, preostaje vam kompletna ostala dragocjena korisna površina.

VarioSafe

Bilo da je riječ o čašicama jogurta, staklenkama marmelade ili tubama – želite li pregledno mjesto za takve sitne namirnice? U svom hladnjaku Liebherr imate ga: pretinac VarioSafe. Ne samo da uvodi reda, nego je i vrlo varijabilan. Pretinac VarioSafe, koji se može podešavati u dvije visine, postavite u hladnjaku jednostavno ondje gdje vam to najviše odgovara.

Odjeljak umjerene temperature

Zalihe, kao što su krumpir ili napitci, jednostavno pohranite u odjeljak umjerene temperature vašeg hladnjaka Liebherr. On sadržava košaru koju možete izvaditi, zdjelu za odlaganje i ladicu. Odjeljak umjerene temperature nježno se vozi po teleskopskom izvlačenju, a zatvara se samostalnim uvlačenjem s prigušivanjem zatvaranja. Temperatura se može regulirati između 6 i 14 °C – ovisno o namirnicama koje skladištite.

CleaningMode

Dosad ste pri svakom čišćenju hladnjaka morali odlučiti: isključiti ga radi uštede energije? Ili ga ostaviti uključenim radi veće vidljivosti? Način rada CleaningMode oslobađa vas te dileme: hlađenje se isključuje dok rasvjeta ostaje uključenom. Tako ćete svoj hladnjak Liebherr očistiti posve opušteno.

EnergySaver

Želite li istodobno uštedjeti i energiju i novac? Vaš vam hladnjak Liebherr i u tome pruža podršku – načinom rada uštede energije. Kada aktivirate način rada EnergySaver, standardna se temperatura povisuje za dva stupnja. Tako je vašem hladnjaku Liebherr potrebno još manje struje – a vaše namirnice ostaju optimalno rashlađene.

Blokada zaslona

Svjetleći je zaslon pravi magnet za dječje prste – a to zna i vaš Liebherr. Zato i postoji blokada zaslona: ona na pouzdan način sprječava nenamjernu promjenu postavki na vašem hladnjaku. Naravno da možete jednostavno i deaktivirati blokadu zaslona.

PartyMode

Slobodno pozovite goste jer sad i Liebherr ima funkcije stvorene za zabavu. U načinu rada PartyMode aktiviraju se funkcije kao što su SuperCool i SuperFrost. Nakon 24 sata Liebherr se automatski vraća u normalan način rada.

Alarm zbog ispada mreže

Vaš je hladnjak Liebherr pravi anđeo čuvar namirnica: u slučaju ispada mreže on pouzdano aktivira alarm. Ne samo da ga možete čuti, nego i vidjeti. Na zaslonu se prikazuje najviša postignuta temperatura u odjeljku za zamrzavanje. Ali nikad vas neće bespotrebno uzbuniti: ako se u slučaju kratkotrajnog ispada mreže temperatura presudno ne povisi, izostat će i alarm.

HolidayMode

Otputovat ćete? Onda pošaljite i svoj hladnjak Liebherr na praznike: u načinu rada HolidayMode isključeni su i ventilator i funkcija SuperCool, a vaš hladnjak regulira svoju temperaturu na +15 °C. Time štedite struju, a opet sprječavate neugodne mirise. Naravno da dio za smrzavanje ostaje uključenim.

SuperCool

Vaš bi hladnjak trebao održavati optimalnu temperaturu, čak i nakon što u njega stavite tople namirnice tek kupljene na tržnici? E tu nastupa funkcija SuperCool: kada je jednom aktivirate, vaš hladnjak Liebherr pojačava svoju snagu sve dok i svježe namirnice ne budu toliko rashlađene kao i preostali sadržaj. Nakon toga se funkcija SuperCool automatski isključuje – ali najkasnije nakon 12 sati.

Alarm za vrata

Alarm za vrata vašeg hladnjaka Liebherr pazi na to da ne trošite bespotrebnu energiju, ali da se namirnice ne pokvare: Čim hladnjak predugo stoji otvoren, on vas uzbunjuje – pulsirajućim svjetlom i zvukom upozorenja. Ali vi sami odlučujete što je „predugo“: Ovisno o postavkama, alarm za vrata uključuje se nakon 1, 2 ili 3 minute.

SabbathMode

Blagdanom zamiru sve aktivnosti – a to vrijedi i za električne uređaje. Liebherr i to uzima u obzir. U načinu rada blagdanom SabbathMode isključena je sveukupna rasvjeta hladnjaka, baš kao i svi zvukovi, šumovi i zaslon. Nakon 80 sati deaktivira se način rada blagdanom SabbathMode.

Filtar s aktivnim ugljenom FreshAir

Miris pojedinih namirnica tijekom vremena postaje sve manje ugodan. Ali to nije nikakav problem za vaš hladnjak Liebherr: Zahvaljujući filtru s aktivnim ugljenom FreshAir, u vašem unutarnjem prostoru uvijek vlada svjež zrak. Taj se filtar nalazi neposredno na struji zraka u kućištu ventilatora i u najvećoj mogućoj mjeri neutralizira mirise. Prikaz vas podsjeća na to kada trebate zamijeniti filtar.

Ploča za odlaganje jaja

Želite pohraniti jaja na siguran način i bez kutije u svom hladnjaku? Nikakav problem s ovom pločom za odlaganje jaja: ovdje možete staviti do 10 kokošjih jaja tako da budu stabilna, zaštićena i dobro rashlađena. Ta ploča pristaje i u unutarnja vrata, ali i na staklene ploče.

Posuda za kockice leda

Zveckanje kockica leda u čaši uvijek otvara apetit i veseli. Zbog toga je posuda za kocke leda u pretincu zamrzivača klasični pribor kojega se ne možete odreći. S posudom za kocke leda u vašem hladnjaku Liebherr možete proizvesti zalihe od 21 kockice leda. Veličinu kockica sami određujete odgovarajućom količinom vode.

Ladica

Komforno izvlačenje i uvlačenje: ova vam ladica nudi posebno mnogo dodatnog mjesta. A kad je izvučete, ona blago klizi prema van jer se oslanja na teleskopsko izvlačenje. Podjednako nježno i tiho ta se ladica dade i ponovno uvući.

Zamjenjiva brtva na vratima 

Shvatili ste da biste nakon nekoliko godina morali promijeniti brtvu na vratima svog hladnjaka Liebherr? To možete napraviti jednostavno i sami: zamjenjiva brtva na vratima dade se ukloniti u par pokreta rukom – a i novu brtvu ćete podjednako lako ponovno umetnuti. Tako je i taj dio hladnjaka uvijek besprijekorno i higijenski čist.

Pretinac zamrzivača integriran u zamjenu graničnika vrata

U slučaju ugradnje Liebherr hladnjaka u namještaj ne želite trošiti previše vremena i na zamjenu graničnika vrata i za pretinac zamrzivača? Zahvaljujući kliznom regulatoru, to možete obaviti za par sekunda, i to bez nekog prevelikog majstorskog umijeća. Jednostavno gurnite regulator na pretincu zamrzivača zdesna ulijevo – i gotovo. Tako ćete uštedjeti mnogo vremena.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
F
Izvedba
Ugradbeni kombinirani hladnjak
Zapremnina rashladnog dijela
250 l
Zapremnina zamrzivačkog dijela
16 l
Dimenzije (ŠxVxD)
55.9 x 177 x 54.6 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
56-57 x 177.2-178.8 x 55 cm
Dodatno
LED light
+
Odjeljak za zamrzavanje
Da
Otvaranje vrata
Desno, Podesivo
Frost tehnologija
-
Kapacitet zamrzavanja
2 kg/24h
Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el. energije
9 h
BioFresh
+
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
5 godina
Razina buke
37 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid