...u centru zbivanja.
Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....
Hladnjak
Hladnjak je pogodan za skladištenje raznog voća, povrća, pića i druge hrane koja se konzumira u kratkom roku. Hrana za kuhanje ne smije se stavljati u rashladnu komoru dok se ne ohladi na sobnu temperaturu. Hrana se preporučuje zatvoriti prije stavljanja u hladnjak. Staklene police mogu se podesiti gore ili dolje za ispravan prostor za odlaganje i jednostavne za upotrebu.
Zamrzivač
Zamrzivač može na niskim temperaturama dugo čuvati hranu svježom, a uglavnom se koristi za skladištenje smrznute hrane i pravljenje leda. Komora za zamrzavanje pogodna je za skladištenje mesa, ribe, kuglica riže i druge hrane koja se ne može konzumirati u kratkom roku. Komadiće mesa je poželjno podijeliti u male komade radi lakšeg pristupa. Napominjemo da se hrana treba konzumirati u roku trajanja.
Digitalni prikaz modernog hladnjaka sa strane.
Upravljačka ploča s LED zaslonom osjetljivim na dodir
Komentiranje je zatvoreno