...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
8806094227260

HLADNJAK SAMSUNG RH69B8940S9/EF

Samostojeći hladnjaci Samsung BT Komentari (0)
1.443,33 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 1.371,17 € - već od 114,26 €/mj
Kartice 13-36 rate: 1.443,33 € - već od 40,09 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 40,11 € kn x 36 mjeseci
  • 48,13 € kn x 30 mjeseci
  • 60,17 € kn x 24 mjeseci
  • 80,22 € kn x 18 mjeseci
  • 120,33 € kn x 12 mjeseci
  • 160,44 € kn x 9 mjeseci
  • 240,67 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
1.299,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.299,00 €
Cijena dostave 36,48 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Izvedba
    Samostojeći kombinirani hladnjak
  • Izvedba
    Side by side hladnjak
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    91.2 x 178 x 71.6 cm (neto)

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Voda kakvu želite - Beverage Center™

Uživajte u osvježavajuće hladnoj i aromatiziranoj vodi. Centru za pripremu napitaka Beverage Center™ lako se pristupa uz malu vjerojatnost onečišćenja. Opremljen je Autofill Pitcher posudom za pročišćenu vodu kojoj se može dodati voće i ljekovito bilje kako bi uvijek bila pogodna za piće, s volumenom od 1,4 l i automatskim punjenjem te se može prati u perilici posuđa* i ne sadržava bisfenol A (BPA)**.

* Ispitano za 125 ciklusa u skladu s metodom ispitivanja. „Mehaničke otpornosti posuda pri pranju“ (BS EN 12875-1:2005) uz certifikat tvrtke SGS za pranje u perilici posuđa. * Bisfenol A (BPA) nalazi se u polikarbonatnoj plastici i epoksidnim smolama koje se često upotrebljavaju pri izradi spremnika za hranu i pića te ga se povezuje s mogućim neželjenim posljedicama za zdravlje.

Više prostora unutra - SpaceMax™ tehnologija

Pohranite više hrane uz vrlo prostranu unutrašnjost od 645 litre*. Jedinstvena SpaceMax™ tehnologija koristi posebnu visokouretansku izolaciju koja omogućuje tanje stijenke bez narušavanja energetske učinkovitosti. Tako stvara više prostora za pohranu bez povećanja vanjskih dimenzija.

* Kapacitet je različit za svaki model uređaja.

Pet načina pretvorbe - Smart Conversion™

Uživajte u najboljem iz svijeta fleksibilne pohrane namirnica uz značajku Smart Conversion™. Pomoću tehnologije Twin Cooling možete se prebacivati između pet načina rada. Jednostavno pretvorite svoj zamrzivač u hladnjak kako biste mogli spremiti više svježe hrane. Isključite hladnjak ili zamrzivač* kako biste uštedjeli energiju. Ili koristite zamrzivač kao mali hladnjak.

* Kad su funkcije hlađenja ili zamrzavanja isključene, temperatura u hladnjaku ili zamrzivaču ostaje ispod 15 ℃ kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i neugodnih mirisa, uz potrošnju male količine električne energije. Hladnjak ili zamrzivač ne mogu se isključiti odvojeno. NEMOJTE POHRANJIVATI HRANU ILI NAPITKE U HLADNJAK DOK SU FUNKCIJE HLAĐENJA ILI ZAMRZAVANJA ISKLJUČENE. TEMPERATURA OD 15 ℃ NIJE DOVOLJNO NISKA DA BI SE SPRIJEČILO KVARENJE HRANE.

Vlažna svježina - Twin Cooling Plus™ tehnologija

Pobrinite se da hrana dulje zadrži vlažnost i svježinu*. Twin Cooling Plus™ tehnologija optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču pomoću opcije neovisnog hlađenja svakog odjeljka. Njome se čuva hranu u optimalnim uvjetima i štiti njezin prirodan okus i aromu sprječavajući miješanje mirisa.

Hlađenje metalom

Temperaturu unutrašnjosti hladnjaka održavajte optimalnom kako bi hrana ostala svježa, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata hladnjaka. Metalna cijev za hlađenje u stražnjoj stijenki hladnjaka zadržava hladan zrak, čime brzo nadoknađuje gubitak topline. Također daje otmjen izgled Vašem hladnjaku i lako se čisti.

Rack & Shelf™

Bolje iskoristite prostor u svojem hladnjaku uz višenamjensku policu Rack & Shelf™. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.

Ugradbeni dizajn

Vašem domu daje elegantan, integriran i moderan izgled. Ugradbeni dizajn savršeno se stapa s Vašim uređajima i ormarićima te stvara besprijekoran kuhinjski interijer. A njegov minimalistički dizajn ima ravna vrata, uvučene ručke, skriveni zaslon, ravnu policu za vina te sivkaste spremnike i kutije za hranu*.

* Neobvezno. Dostupno je samo na nekim modelima.

Ravna cijev

Za više prostora bez narušavanja radnih svojstava. Za razliku od uobičajenih cijevi, tanki otvor za hlađenje na stražnjoj strani potpuno je ravan, čime se smanjuje mrtav prostor i stvara više mjesta za pohranu hrane. No, i dalje jednako učinkovito hladi i prozračuje kako bi sve ostalo svježe i ukusno.

Upravljačke funkcije s jednostavnim pristupom

Uživajte u modernim, ali jednostavnim upravljačkim funkcijama, čak i ako Vam je mogućnost kretanja ograničena. Skriveni zaslon naglašava minimalistički dizajn jer je diskretno skriven unutra. Kontrole su nadohvat ruke, čak i iz invalidskih kolica, i mogu se koristiti jednom rukom, čime se osigurava bolji pristup za osobe s invaliditetom.

Tehnologija digitalnog pretvarača

Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti, manje buke i duljem vijeku trajanja. Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. Zbog toga je tiši, troši značajno manje električne energije te je certificiran da radi 21 godinu* što je podržano desetogodišnjim jamstvom**.

* Udruga za električke, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila mu je 21-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni vijek trajanja uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe. ** Desetogodišnje jamstvo ograničeno je samo na kompresor.

Precizno hlađenje

Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vremena. Neovisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvo kolebanje u temperaturi, bez obzira na to koliko je vani vruće ili hladno. Tehnologija s digitalnim pretvaračem ujedno precizno očitava temperaturu i upravlja njome.

Power Cool / Power Freeze funkcija

Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba, Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnoga zraka. To je sjajna funkcija za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.

Dispenzer za vodu bez cijevi**

Ugradite hladnjak na bilo koje mjesto bez nepotrebnih ili neurednih cijevi čije postavljanje traje. Ima veliki spremnik za vodu bez BPA za dispenzer za vodu bez cijevi**. Stoga se može instalirati na skoro svaku lokaciju. I nema potrebe za redovitom promjenom filtra za vodu, čime štedite vrijeme i novac.

* Neobvezno. Možete odabrati dispenzer za vodu s ili bez cijevi.

Kako mjeriti?

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
F
Izvedba
Samostojeći kombinirani hladnjak, Side by side hladnjak
Zapremnina rashladnog dijela
403 l
Zapremnina zamrzivačkog dijela
242 l
Dimenzije (ŠxVxD)
91.2 x 178 x 71.6 cm (neto)
Dodatno
Odjeljak za zamrzavanje
Da
Frost tehnologija
-
Dispenzer za vodu
Da
WiFi
-
Kapacitet zamrzavanja
16 kg/24 h
Dodaci i ostalo
Boja
Inox
Jamstvo
2 godine
Razina buke
36 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid