...u centru zbivanja.
Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....
Dry Aging – rješenja za suho dozrijevanje iz DRY AGER®
Original – od brenda br. 1 u svijetu.
Dry Aging hladnjaci, Dry Aging ulazne komore, i Dry Aging proizvodne jedinice. Kvaliteta Made in Germany. Bezvremenski moderan dizajn izvana – visokoprecizna, sofisticirana tehnologija iznutra. Zanatstvo se susreće s visokom tehnologijom. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji SmartAging® proizvodite suho odležano meso, perad, ribu, kobasice, šunku i sir lakše nego ikad prije. Od hrane do super delicije pritiskom na gumb.
Više prostora za dobar ukus. Uz najbolju kvalitetu.
Toliko velik da možete postati kreativni. Bilo s kobasicama, mesom, sirom, šunkom ili više: sada možete dozrijevati vaše proizvode kao profesionalac zahvaljujući SmartAging®. Samostojeći ili integriran u zid, privlači pogled u bilo kojoj prodajnoj prostoriji, restoranu, mesnici, hotelu ili hobi-prostoru, s apsolutnom dodanom vrijednošću.
Maksimalna fleksibilnost. Uključena vješalica od nehrđajućeg čelika i opcionalne police za meso i mesne proizvode omogućuju vam da sušite do 100 kg hrane odjednom. S DRY AGER DX 1000 Premium S, međutim, ciklus dozrijevanja se zaista isplati, s razdobljem otplate ne dužim od 6 mjeseci u poslovnom okruženju.
Redefinirano suho dozrijevanje
Suho dozrijevanje može biti tako jednostavno. Sa SmartAging®.
Programima za suho dozrijevanje SmartAging® spremni ste za sve pritiskom na gumb.
Sofisticirani programi za suho dozrijevanje koje su razvili profesionalci ne ostavljaju vas da strijepite te meso dozrijeva upravo onako kako vam se sviđa. Odaberite odgovarajući program putem upravljačke jedinice izravno na DRY AGER hladnjaku za suho dozrijevanje i možete krenuti. Očekuju vas neslućene mogućnosti!
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
PODRUČJA PRIMJENE
Kod kuće, trgovina mješovitom robom, mesarstvo i prerada mesa, restoran, hotel