...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

U košarici: 0 kom 0,00 kn 0
5060629983547

IROBOT ROOMBA E6198

Usisavači iRobot Komentari (0)
3.799,00 kn
Izračun rata

Kartice 2-24 rate: 2.999,00 kn - već od 124,96 kn/mj
Kartice 24-35 rate: 3.799,00 kn - već od 108,54 kn/mj
Besplatna dostava
-21%
2.999,00 kn
Naša najniža cijena za internet bankarstvo, pouzeće,
kartice jednokratno
 • Razina zvučne snage
  < 60 dB
 • Izvedba
  Usisavač bez vrećice
 • Izvedba
  Usisavač robot
 • Jamstvo
  2 godine

iRobot® Roomba® e6 - Idealan za životinjsku dlaku.

S gumenim četkicama i jakom snagom usisavanja skuplja dlake kućnih ljubimaca s tvrdih podova i tepiha - bez zapetljavanja četkica.

 • akcija traje do 14.2.2021.​​​​​​​
O proizvodu

iRobot® Roomba® e6198
Svakodnevna čistoća, bez napora


30 godina iskustva i inovacija u robotici

iRobot je osnovan 1990. godine kao jedan od prvih na polju robotike. Slijedila je vizija pretvoriti korisne i praktične robote u stvarnost. Do danas smo prodali više od 30 milijuna robota za kućanstvo širom svijeta, uključujući robotske usisavače Roomba i robotske uređaje za čišćenje iz obitelji Braava. Ali nisu samo roboti važni za našu tehnologiju. Važni ste Vi i zato pokušavamo pronaći najbolje načine kako Vam pomoći da učinite više.

Trostupanjski sustav čišćenja, dvije višeslojne četke i snaga usisavanja

Prašina i prljavština ne mogu pobjeći trostupanjskom sustavu čišćenja koji kombinira posebno dizajniranu bočnu četku za čišćenje ugla, dvije višeslojne četke i snagu usisavanja.. Bočna četkica briše ostatke iz kutova i duž zidova na putu čišćenja robota. Četkica za brisanje ruba briše ostatke s uglova i rubova na putu čišćenja robota. Višeslojne četke s tepiha i tvrdih podova podižu prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca, a usisavač ih usisava u koš.

AeroForce tehnologija čišćenja

Poboljšane AeroForce gumene četke prodiru dublje u podne površine. Revolucionarna AeroForce tehnologija čišćenja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Umjesto četkica koje se savijaju i mogu propustiti prljavštinu naše jedinstvene fleksibilne gumene četkice prianjaju uz različite podne površine i ostaju u bliskom kontaktu s tvrdim podovima i tepisima kako bi temeljito očistile pod. Oni su također dizajnirani za čišćenje dlaka i dlaka kućnih ljubimaca, a da pritom ne ometaju dlake i dlake, pa je svakodnevno održavanje čistih podova sada lakše. Bočna četka za čišćenje rubova i uglova posebno je dizajnirana pod kutom od 27 stupnjeva kako bi se osigurala čistoća i u ovim područjima.

Čisti nečistoću s tepiha i tvrdih podova

Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u bliskom kontaktu s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

Dirt Detect tehnologija

Dirt Detect ™ senzori ™ otkrivaju područja u vašem domu s većom koncentracijom prljavštine (kao što su najprometnija područja u vašem domu) i osiguravaju temeljitije čišćenje ovih prostora.

Inteligentna navigacija po Vašem domu

Pomoću iAdapt® navigacije i njenog paketa pametnih senzora, Roomba® e6198 donosi više od 60 odluka u sekundi, prilagođavajući se Vašem domu i pomažući u temeljitom čišćenju poda, čak i u mraku. Senzori zaštite od pada osiguravaju da Roomba ne padne niz stepenice ili druge podignute površine. Osim što čisti umjesto Vas ovom se Roombom upravlja pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije kojom možete zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Ima i inteligentni sustav za navigaciju iAdapt koji omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova i stolica.

Jednostavno isperite

Ovakva pametna tehnologija omogućuje Vam da se fokusirate na ono što je zaista bitno i iskoristite svoje vrijeme na najbolji način bez žrtvovanja čistoće Vašeg doma. Serija e6 ima mogućnost perivog spremnika kako bi urednost i ugodnost čišćenja bila još veća.

Čisti nečistoću koju vidite i prašinu koju ne vidite

Izuzetno učinkovit filter. Izrađen je od posebnog materijala koji zarobljava čak 99% plijesni, peluda, grinja i alergena mačaka i pasa veličine 1 mikrona.

Povežite i očistite ili postavite raspored u hodu ili mu jednostavno recite da čisti

Pomoću iRobot HOME aplikacije možete pratiti ili postaviti raspored čišćenja robotskih usisavača Roomba® s Wi-Fi® vezom. Aplikacija iRobot HOME omogućuje korisnicima praćenje aktivnosti čišćenja, prikaz povijesti čišćenja ili gledanje videozapisa o održavanju robota. Uz to, robot se putem aplikacije stalno ažurira na najnoviji softver i tako ostaje u korak s vremenom. Jednostavno dajte upute virtualnom pomoćniku da aktivira, zaustavi ili usmjeri Roombu na stanicu za punjenje.

Originalni dijelovi

Roomba® robotski usisavač se može rastaviti tako da se većina dijelova može zamijeniti kako bi se produljio život Vašeg usisavača. Mogućnost kupnje pojedinačnih dijelova opreme (na primjer filtera ili opcija Virtualnog zida). Uz originalne dijelove iRobot, zajamčena je kvaliteta Vašeg Roomba® robotskog usisavača.


Tehničke karakteristike:

Čišćenje parketa, linoleuma, tepiha i čvrstih površina

Odgovarajuće za kućanstva s kućnim ljubimcima

Novi moderan dizajn

Sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt 1.0

Procesor prestižne robne marke ARM

Adaptivna glava za čišćenje 2. generacije

Sustav bočnog čišćenja uzduž zidova i kutova Wall Follow

Sustav ANTITANGLE

Akustična detekcija nečistoća

Automatsko punjenje na postaji za punjenje

Funkcija podešavanja vremena čišćenja

Funkcija dual virtualnog zida

Sustav za filtriranje– filtar od mikrovlakana

Branik s usporenim dodirom

Sabirni koš AeroForce s velikim kapacitetom

Sklopiva ručka za jednostavno rukovanje

Temeljito čišćenje do 90min

Zapremnina spremnika: 0,4 litara

Vrsta spremnika: perivi

Nova , 1800 mAh Litij-ionska baterija

Vrijeme punjenja je 3 sata

Potrošnja energije prilikom punjenja max. 33 W

Potrošnja Stand-By max. 2 W

Dimenzije (mm) 335 x 93 (80 tijelo robota)

Težina 3,56 Kg

Glasnoća < 60 dB

Sadržaj paketa: 1x Bazna postaja s integriranim adapterom, 2x Virtualni zid/halo Wirtual Wall® sa dvojnim djelovanjem, 3x Filtar, 1x Li-Ionska baterija (u robotu), 1x Roomba e6198

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Razina zvučne snage
< 60 dB
Izvedba
Usisavač bez vrećice, Usisavač robot
Jamstvo
2 godine
Vrijeme punjenja
3 h
Vrijeme rada
90 min
Volumen spremnika za tvrde čestice
0.4 l
Ostalo
Boja
Crna, Zlatna
Komentari
Komentari
Pošalji svoj komentar
učitavam komentare...
Informacijski list i Preuzimanja
Opis datoteke Format Preuzimanje
Letak Roomba e6198 Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)