Registrirajte se
Broj artikla u košarici: 0
Ukupno:  0,00 Kn

Načini plaćanja i dostava


 • N A Č I N I
  P L A Ć A NJ A


  BANKA:
  Privredna banka d.d.
  Žiro račun: 2340009-1110533041
  IBAN: HR3323400091110533041
  SWIFT: PBZGHR2X


  PLAĆANJE JE MOGUĆE JEDNIM OD SLJEDEĆIH NAČINA:
  1. Općom uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom prije dostave
  KORISNIK: Centar tehnike d.o.o. za trgovinu
  IBAN: HR3323400091110533041
  MODEL: 00
  POZIV NA BROJ ODOBRENJA: upišite broj ponude
  OPIS PLAĆANJA: broj ponude
  - kod plaćanja općom uplatnicom, virmanom ili putem Internet bankarstva molimo Vas da navedete u opisu plaćanja INTERNET KUPOVINA i broj ponude

  2.WsPay naplatnim sustavom na stranicama Centra tehnike
  Kreditnim i debitnim karticama jednokratno te kreditnim karticama obročno (AMEX i Diners do 12 rata).

  3. U prostorijama Centra tehnike d.o.o.
  ADRESA: Županijska 31, Osijek
  Gotovinom
  Kreditnim i debitnim karticama jednokratno ili na kredit do 12 rata: Maestro, MasterCard, Diners, Visa, American Express


  D O S T A V A

  Dostavu vršimo samo na području Republike Hrvatske. Dostava na području Republike Hrvatske odvija se do stambenog objekta (ulaska u zgradu ili kuću, dostavna služba ne unosi robu nitu ju nosi na kat). Cijena dostave za otoke se definira nakon završetka narudžbe te je različita od cijene dostave za ostatak Hrvatske.
  Cijena dostave ovisi o masi pošiljke, a definira se u procesu kreiranja narudžbe. Završna cijena dostave se definira i naplaćuje po računu.
  Ukoliko je roba dostupna na skladištu, a nije definirano drugačije, rok isporuke je do 7 radnih dana (područje RH osim otoka).

  Napomena:
  Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, te se potpisom dostavnice kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. U slučaju skrivenih oštećenja (unutar aparata, vanjska oštećenja ispod ambalaže...) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećeni aparat, reklamacija neće biti uvažena, jer se je oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.