...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
739637

PERILICA POSUĐA GORENJE GV693C60UV

Ugradbene perilice posuđa Gorenje Komentari (0)
797,78 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 757,89 € - već od 63,16 €/mj
Kartice 13-36 rate: 797,78 € - već od 22,16 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 22,17 € kn x 36 mjeseci
  • 26,60 € kn x 30 mjeseci
  • 33,25 € kn x 24 mjeseci
  • 44,33 € kn x 18 mjeseci
  • 66,50 € kn x 12 mjeseci
  • 88,67 € kn x 9 mjeseci
  • 133,00 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
718,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 718,00 €
Cijena dostave 31,02 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Kapacitet punjenja
    16 servisa
  • Izvedba
    Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    59.8 x 81.6 x 55.5 cm
O proizvodu

EXTRAHYGIENE S UV TEHNOLOGIJOM - Uklanja 99,9% bakterija i virusa na još nižoj temperaturi

Pravi antibakterijski učinak i pri nižim temperaturama programa (npr. Eco 55°C). Funkcija UV svjetla se aktivira preko nove UV opcije, koja je pažljivo postavljena u hidraulički sustav. UV funkcija je izborna i može se koristiti na svim programima. S kombinacijom Eco, Auto, Intenzivni, Dnevni, Noćni i Higijenski program, uklanja do 99,9% bakterija i virusa iz vode za ispiranje.

16 SETOVA POSUĐA - Fleksibilne kao što će biti i vaše vrijeme

Gorenje UltraClean perilice posuđa imaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri košare omogućavaju pranje 16 setova posuđa odjednom. Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite opcije za umetanje posuđa, a korištenje je jednostavno, tako da možete organizirati veliku zabavu!

Savršeno osušeno posuđe

Izvrsno za brzo sušenje posuđa uz nisku potrošnju energije. Nakon ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski lagano otvaraju kako bi višak pare izašao iz perilice. To omogućuje svježem zraku da dopre do posuđa, tako da se oprani predmeti poput plastičnog posuđa osuše u potpunosti.

ConnectLife - Sve o vašoj perilici posuđa nadohvat ruke

Pojednostavite svoj život uz sve mogućnosti za kontrolu i provjeru perilice posuđa na vašem mobilnom uređaju. Daljinsko upravljanje, obavijesti i korisnička podrška su funkcije koje će vam pomoći da lakše upravljate svim procesima perilice gdje god se nalazili.

Do 30% bolje rezultati pranja

Dodatna prskalica odnosno treća ruka za pranje, smještena na vrhu perilice posuđa, osigurava bolju pokrivenost vodom i ispiranjem za do 30% bolje rezultate čišćenja. Svo posuđe i pribor za jelo uvijek će biti oprani do savršenstva.

Efikasno brz

Učinkovit i brz program dizajniran za dnevnu upotrebu za posuđe s blago sasušenim ostacima hrane. Ovaj program radi na 65°C i traje jedan sat.

Izuzetna snaga, visoka učinkovitost

Novi Inverter PowerDrive motor bez četkica s regulacijom brzine osigurava visoke performanse uz značajno smanjenu buku, manju potrošnju energije i duži životni vijek.

Umetanje i vađenje posuđa nikada nije bilo ovako brzo i jednostavno

Napunite perilicu posuđa brzo i bez muke jer gornja košara ima glatke vodilice. Umetanje i vađenje posuđa nikada nije bilo ovako brzo i jednostavno, zahvaljujući kugličnim ležajevima na gornjoj košari.

Savršeno mjesto za vinske čaše

Postavite svoje čaše za vino na sigurno namjensko mjesto na donjoj i gornjoj košari uz pomoć posebno dizajniranih držača za čaše. Opremljene su posebnim gumenim materijalom koji glatko pričvršćuje čaše za vino. Prikladne su i za više čaše. Njihova fleksibilnost i djeljivost omogućuje postavljanje različitog broja čaša.

Savršen nadzor

Pažljivo postavljena LED rasvjeta elegantno osvjetljava unutrašnjost perilice posuđa, što omogućuje jednostavno punjenje i pražnjenje.

Uvijek savršeno čista perilica posuđa

Čista kada perilice posuđa osigurava da učinak pranja uvijek ispuni vaša očekivanja. Pokrenite program samočišćenja jednom mjesečno i nikada više nećete morati ručno ribati kadu perilice posuđa, prskalice i cijevi.

Brže pranje kako biste vi mogli usporiti

Zamislite da ste organizirali večeru a posuđe od glavnog jela je čisto na vrijeme kada treba poslužiti desert. Kada izaberete program dužine jedan sat sa SpeedWash funkcijom, Gorenje perilice posuđa će oprati posuđe za samo 15 minuta. Savršeno za veće količine posuđa kada imate više gostiju u kući.

Uvijek čiste dječje bočice

Ovaj program uključuje dodatno ispiranje hladnom vodom, nakon čega slijedi produženo pranje vrućom vodom na 70 °C kako bi se uklonilo 99,9 % svih bakterija. Program koji oponaša proces sterilizacije namijenjen je svima koji imaju iznimno visoke higijenske standarde.

Zabava za dvoje ili za dvanaest osoba - posuđe će biti savršeno čisto

Ponekad je potrebno samo isprati čaše, a nekada je vaša perilica prepuna posuđa s ostacima hrane od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija će uvijek prilagoditi program pranja kako bi posuđe bilo savršeno čisto uz optimalnu potrošnju vode i energije.

Pažljivo osmišljena unutrašnjost

Košare su opremljene označenim pomičnim elementima i prilagodljivim dizajnom košara za jednostavno punjenje. Uistinu jednostavan sustav podešavanja košare na dvije razine omogućuje vam postavljanje čak i najvećih lonaca i tanjura. Stalak za tanjure u donjoj košari može se lako sklopiti. Pribor za jelo može se savršeno organizirati u posebnoj košari, gdje se postavlja odvojeno za savršene rezultate čišćenja i sušenja. Svaki detalj je pažljivo osmišljen za što lakše rukovanje.

Uštedite novac

Zahvaljujući novom Inverter PowerDrive motoru, optimiziranim programima i pametnim rješenjima, Gorenje perilice posuđa donose ultra rezultate pranja i sušenja uz nisku potrošnju energije.

Minimalistički klizni dozator za deterdžent

Novi Gorenje perilice posuđa opremljene su minimalističkim kliznim dozatorom deterdženta iz kojeg kapsula tiho iskače. Funkcionalni dozator koji se lako čisti omogućuje bolje doziranje deterdženta i pranje svih vrsta posuđa.

Ušteda energije

Kada izaberete ECO program, perilica posuđa koristi niže temperature pranja i ispiranja te minimalizira potrebnu količinu vode dok i dalje isporučuje učinkovito uklanjanje nečistoća s vašeg posuđa.

Nježno pranje čak i kristalnih čaša

S ovim posebno razvijenim programom za staklo, Gorenje UltraClean perilice posuđa nježno se brinu o vašem najljepšem posuđu. Zbog niske temperature, siguran je za upotrebu čak i kod kristalnih čaša.

Viša temperatura, manja potrošnja

Gorenje perilice posuđa se mogu priključiti na vruću vodu (do 70 °C) umjesto na hladnu. Izbor povezivanja na toplu vodu skraćuje vrijeme programa i smanjuje potrošnju struje. Dobro rješenje za okolinu i obiteljski budžet.

Prilagođena svakom loncu

Uistinu jednostavan sustav podešavanja košare na dvije razine omogućuje vam postavljanje čak i najvećih lonaca i tanjura. Čini unutrašnjost vaše perilice posuđa potpuno prilagodljivom vašim trenutnim potrebama.

Tiho pranje na samo 37 decibela

S noćnim programom nova perilica posuđa Gorenje je 2 dB manje bučna od standardnog programa. Posuđe će vam ujutro biti čisto, a san neometan.

Savršen rad filtera

Sustav ispiranja zajedno s automatskom prevencijom začepljenja filtera osigurava da filter radi bez greške i zahtjeva znatno manje čišćenja.

Perilica posuđa po mjeri vaše kuhinje

Poseban mehanizam za klizna vrata omogućuje montažu perilice posuđa u bilo koju vrstu kuhinjskog elementa, bez obzira na potrebnu duljinu ukrasnih vrata ili stil potporne ploče. Osim toga, ugrađeni antisifon omogućuje ugradnju perilice na ergonomsku visinu bez otvora ispod vrata!

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
C
Izvedba
Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
Kapacitet punjenja
16 servisa
Broj košara
3
Materijal unutrašnjosti
Inox/Inox
Dimenzije (ŠxVxD)
59.8 x 81.6 x 55.5 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
60 x 82 x 55.5 cm
Prosječna godišnja potrošnja energije
76 kWh (100 ciklusa)
Dodatno
Odgoda starta
+
AquaStop
+
WiFi
+
Dodaci i ostalo
Jamstvo
5 godina
Razina buke
39 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid