...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
8806094597837

PERILICA RUBLJA SAMSUNG WW11BB744DGES7

Perilice rublja Samsung BT Komentari (0)
771,11 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 732,56 € - već od 61,05 €/mj
Kartice 13-36 rate: 771,11 € - već od 21,42 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 21,44 € kn x 36 mjeseci
  • 25,73 € kn x 30 mjeseci
  • 32,17 € kn x 24 mjeseci
  • 42,89 € kn x 18 mjeseci
  • 64,33 € kn x 12 mjeseci
  • 85,78 € kn x 9 mjeseci
  • 128,67 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
694,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 694,00 €
Cijena dostave 31,02 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Kapacitet punjenja
    11 kg
  • Broj okretaja centrifuge
    1400 o/min
  • Izvedba
    Perilica s prednjim punjenjem

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Učinkoviti mjehurići, manja potrošnja energije - Eco Bubble™

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*. Eco Bubble™ tehnologija deterdžent pretvara u mjehuriće, pa brzo prodire u tkaninu, i poboljšava uklanjanje prljavštine za do 24 %*. Ujedno i smanjuje potrošnju energije za do 70 %* te štiti boju i teksturu odjeće uz do 45,5 % bolju njegu tkanine**.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (model WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble (model WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. ** Temeljeno na izvješću o laboratorijskom ispitivanju radnih svojstava koje je provela tvrtka Springboard Engineering na EMPA trakicama, s usporedbom otopine uobičajenoga deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja, ispitano na tkanini od poliestera. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

 

Optimizirano pranje rublja - AI Wash tehnologija pranja koja primjenjuje umjetnu inteligenciju

Temeljito*, ali nježno pranje rublja uz manju količinu vode i deterdženta. AI Wash tehnologija pranja koja primjenjuje umjetnu inteligenciju koristi napredne senzore za prepoznavanje težine i mekoće tkanine te kontinuirani nadzor razina prljavštine. Zatim pametno optimizira količinu vode i deterdženta te brzinu namakanja, ispiranja i vrtnje.

* Temeljeno na algoritmu stvorenom umjetnom inteligencijom. Stvarni rezultati mogu se razlikovati ovisno o pojedinačnoj upotrebi.

Moderna prostranost - BESPOKE dizajn s tehnologijom SpaceMax™

Poboljšajte dom i operite veću količinu rublja uz ogroman kapacitet od 11 kg u standardnom ormariću od 600 mm. Jednostavan i ravan dizajn savršeno se stapa s modernim interijerima i kuhinjskim namještajem. SpaceMax™ tehnologija stvara više prostora unutar bubnja kako biste mogli oprati veću količinu rublja, uključujući veće predmete kao što su prekrivači.

Moderan s većom unutrašnjošću - BESPOKE dizajn s tehnologijom SpaceMax™

Jednostavan i ravan BESPOKE dizajn za pranje veće količine rublja uz ogroman kapacitet od 11 kg u standardnom ormariću od 600 mm dubine. Savršeno se stapa s Vašim interijerom. Zahvaljujući visokoučinkovitom unutarnjem uređenju tehnologije SpaceMax™, možete iskoristiti veći prostor bubnja bez povećavanja vanjskih dimenzija.

Inteligentno pranje - AI Control tehnologija

Rublje perite s lakoćom i učinkovito zahvaljujući AI Control upravljanju pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusa* i prikazivanjem pravodobnih informacija. Aplikacija SmartThings** daje Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju teškoća. Odabire i program sušenja koji savršeno odgovara odabranom ciklusu pranja***.

* Poruke s prijedlozima ciklusa prikazane su na aplikaciji pametnog telefona. ** Dostupno na uređajima s operativnim sustavima Android i iOS. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun. *** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu.

Auto Dispense tehnologija automatskog doziranja

Ostvarite najbolje rezultate pranja* uz manje rasipanja i napora. Auto Dispense tehnologija automatski dozira potrebnu količinu deterdženta i omekšivača za svaki ciklus. Ima zasebne odjeljke za svaki ciklus, iako se oba mogu koristiti za deterdžent stoga ga nije potrebno puniti nakon svakog pranja**.

* Stvarni rezultati mogu se razlikovati ovisno o pojedinačnoj upotrebi. ** Auto Dispense dozator sadržava količinu deterdženta dovoljnu za mjesec dana pranja, na temelju 2~3 pranja na tjedan (punjenje od 5 kg/standardna uporaba). Može se razlikovati ovisno o količini rublja koja se pere i postavkama.

Superbrzina

Skratite svoje dnevno vrijeme pranja rublja uz temeljito čišćenje odjeće. Jednostavno upotrijebite postavku Superbrzina kako biste određenu količinu odjeće oprali za samo 59 minuta*. Ecobubble™ tehnologija jamči snažno čišćenje, dok se vrijeme ispiranja skraćuje upotrebom Speed Spray tehnologije za brzo ispiranje. Osim toga, ubrzava se vrtnja bubnja za brzo sušenje odjeće centrifugom.

* * Utemeljeno na postavci Superbrzina pri zadanim postavkama s 5 kg rublja.

Higijensko čišćenje parom

Pružite odjeći dubinsko i higijensko čišćenje. Higijenskim čišćenjem parom otpušta se para s dna bubnja. Uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9% bakterija* i neaktivnih alergena koje stvaraju grinje iz kućne prašine**. Ciklus higijenskoga čišćenja parom smanjuje izloženost alergenima iz kućnih grinja, psećim i mačjim dlakama, travama, peludi i gljivicama***.

* Temeljeno na Intertekovu izvješću o rezultatima ispitivanja za program higijenskog čišćenja parom. Uklanja 99,9% bakterija Staphylococcus aureus i Escherichia coli. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. ** Na temelju Intertekova izvješća o rezultatima ispitivanja za higijensko čišćenje parom. *** Na temelju izvješća o rezultatima ispitivanja Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Iz udruge Allergy UK smatraju da će, uz pravilnu upotrebu, ovaj proizvod smanjiti izloženost alergenima iz kućnih grinja, mačjim i psećim dlakama, travi, peludi i gljivicama.

Trajna i učinkovita - Tehnologija digitalnog pretvarača

Uživajte u vrhunskoj učinkovitosti, manje buke i dugotrajnom radu. Tehnologija digitalnog pretvarača upotrebljava snažne magnete za tiši* rad i snažne radne značajke, ali troši manje energije od univerzalnog motora. Također nudi najdužu izdržljivost u industriji** i jamstvo od 20 godina*** na motor.

* Općenito, razina smanjenja buke je 5dBA i 3dBA za cikluse pranja i centrifugiranja. Podaci se temelje na ERP oznaci, F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W s digitalnim inverterskim motorom i Vistula 8 kg 1400 o/min WF1804WPC s univerzalnim motorom. ** Udruženje za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelilo je 23-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni životni vijek može varirati ovisno o okolnostima uporabe. *** Od svibnja 2022. 20-godišnje jamstvo za dijelove odnosi se samo na inverterski motor.

Izgleda dobro dulje vremena - Vratašca od kaljena stakla

Pobrinite se da Vaša perilica rublja izgleda dobro dulje vremena, čak i ako često zatvarate i dirate njezina vratašca od kaljena stakla. Snažno i izdržljivo kaljeno staklo manje puca i ostavlja ogrebotine u usporedbi s plastičnim vratašcima.

Personalizirano pranje - Aplikacija SmartThings za dom

Uživajte u personaliziranom, učinkovitom i jednostavnom pranju pomoću aplikacije SmartThings*. Značajka njege odjeće ‘Clothing Care’ omogućuje prilagođene prijedloge ciklusa*** i savjete na temelju analiza Vaših obrazaca pranja**. Značajka ‘Energy’ pomaže Vam u cjelovitom upravljanju potrošnjom energije. Značajka kućne njege ‘Home Care’ zadržava sušilicu rublja u optimalnom stanju.

* Dostupno na uređajima s operativnim sustavima Android i iOS. Zahtijeva Wi-Fi vezu i Samsung račun. ** Pohranjuju se podatci o korisniku, njegove preferencije i načini upotrebe kako bi sustav mogao predložiti najkorisnije opcije. *** Korisnik je isključivo odgovoran za bilo kakve posljedice koje mogu nastati, uključujući, ali ne isključivo, bilo kakva oštećenja ili ozljede prouzročene netočnim informacijama koje je dao.

Stay Clean ladica

Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica omogućuje ispiranje više deterdženta primjenom posebno dizajnirana sustava za ispiranje vodom. Manje je ružnih ostataka od sapunice, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

Drum Clean + tehnologija čišćenja bubnja

Održavajte vrata i unutrašnjost svoje perilice higijenski čistima. Drum Clean + tehnologija iz bubnja uklanja prljavštinu i 99,9% bakterija* koje prouzročuju neugodne mirise, bez upotrebe deterdženata. Snažna vodena mlaznica i brza vrtnja uklanjaju i prljavštinu s gumene brtve na vratima perilice. Obavještava Vas i o tome kada je perilici potrebno čišćenje**.

* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija (Pseudomonas Aeruginosa) te uklanja prljavštinu s gumene brtve. Temeljeno na ispitivanjima u tijeku Drum Clean + ciklusa koje je nadgledala tvrtka Intertek. ** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.

Bubble Soak namakanje s mjehurićima

Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače u aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem u mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60 °C, sintetiku pri 60 °C i traper pri 40 °C bez namakanja u mjehurićima.

Kako mjeriti?

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
A
Izvedba
Perilica s prednjim punjenjem
Kapacitet punjenja
11 kg
Broj okretaja centrifuge
1400 o/min
Dimenzije (ŠxVxD)
60 x 85 x 60 cm
Slim model
Ne
Prosječna godišnja potrošnja energije
53 kWh (100 ciklusa)
Dodatno
Automatsko doziranje
AutoDispense
Odgoda starta
+
Kratki program
+
AquaStop
-
WiFi
+
Naknadno dodavanje rublja
-
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
2 godine
Razina buke
72 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid