...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
14442

PERILICA RUBLJA SAMSUNG WW70T552DAX/S7

Perilice rublja Samsung BT Komentari (0)
554,44 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 526,72 € - već od 43,89 €/mj
Kartice 13-36 rate: 554,44 € - već od 15,40 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 15,42 € kn x 36 mjeseci
  • 18,50 € kn x 30 mjeseci
  • 23,13 € kn x 24 mjeseci
  • 30,83 € kn x 18 mjeseci
  • 46,25 € kn x 12 mjeseci
  • 61,67 € kn x 9 mjeseci
  • 92,50 € kn x 6 mjeseci
  • 185,00 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
499,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 499,00 €
Cijena dostave 31,02 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Kapacitet punjenja
    7 kg
  • Broj okretaja centrifuge
    1200 o/min
  • Izvedba
    Perilica s prednjim punjenjem

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Snažni mjehurići

Eco Bubble™ tehnologija

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine**.

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40°C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Utemeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje performansi tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakicama, u usporedbi uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.

PAMETNO PRANJE

AI Control tehnologija

Rublje perite učinkovito i s lakoćom zahvaljujući snažnom AI Control* upravljanju s pomoću umjetne inteligencije. Personalizira ciklus pranja pamćenjem Vaših navika, predlaganjem ciklusâ, i prikazivanjem pravovremenih informacija. Aplikacija SmartThings* pruža Vam savjete o ciklusima, planiranju i otklanjanju poteškoća. Automatski odabire i idealan program sušenja**.

* Dostupno na uređajima koji podržavaju Android i iOS operativne sustave. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.** Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je samo u slučaju kada su i perilica i sušilica opremljene AI Control tehnologijom i povezane na istu Wi-Fi bežičnu mrežu.※Prikazane slike mogu se razlikovati od stvarnoga proizvoda.※Slike grafičkoga korisničkog sučelja na mobilnom uređaju mogu se razlikovati ovisno o državi, okružju itd.

Dodajte bilo koji odjevni predmet bilo kada

AddWash tehnologija

Opustite se tijekom pranja rublja. Ako ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće koji je potrebno oprati, naša Add Wash™ vratašca za dodavanje omogućuju Vam jednostavno i brzo ubacivanje dodatnih količina odjeće ili deterdženta* nakon što ciklus pranja već počne**. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.

* Moguće je samo dodavanje predmeta od tkanine, odjeće, deterdženta i omekšivača.**Add Wash vratašca za dodavanje moguće je otvoriti samo ako je temperatura u bubnju manja od 50 °C.

Program Higijensko čišćenje

Higijensko čišćenje parom

Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9% bakterija* i alergena**.

* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9% određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.

Trajne performanse

Tehnologija digitalnog invertera

Tehnologija digitalnog invertera primjenjuje snažne magnete za tiši rad i snažnije performanse, uz manju potrošnju energije od univerzalnog motora. Upotrebom motora bez četkica omogućena je izvanredna trajnost** – podržana desetogodišnjim jamstvom.

* Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5dBA tijekom pranja i 3 dBA tijekom centrifugiranja. Podaci se temelje na oznaci ERP, F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W za digitalni inverterski motor i Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC za univerzalni motor.** Utemeljeno na internom ispitivanju modela WA6000T s digitalnim inverterskim motorom i modela WA6700J s neinverterskim motorom na uobičajenom ciklusu (15 ± 2 °C, 3kg rublja).

Higijenski čista

Drum Clean tehnologija čišćenja bubnja

Održavajte unutrašnjost svoje perilice higijenski čistom. Drum Clean tehnologija iz bubnja uklanja 99,9% bakterija* koje uzrokuju neugodne mirise. Ne morate upotrebljavati skupe ili nagrizajuće deterdžente, jer se upotrebljava kombinacija namakanja, pulsiranja i centrifugiranja pri visokim brzinama. Automatski će Vas obavijestiti i o tome kada joj je potrebno čišćenje**.

* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.

Uklanja ostatke prljavštine

StayClean ladica

Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

Intenzivno čišćenje

Namakanje s mjehurićima

Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače s aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.

* Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem s mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60°C, sintetiku pri 60°C, i traper pri 40°C bez namakanja s mjehurićima.

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
B
Izvedba
Perilica s prednjim punjenjem
Kapacitet punjenja
7 kg
Broj okretaja centrifuge
1200 o/min
Dimenzije (ŠxVxD)
60-67 x 85-89 x 55-66 cm
Slim model
Ne
Dodatno
Odgoda starta
+
Kratki program
+
WiFi
+
Naknadno dodavanje rublja
+
Dodaci i ostalo
Boja
Crna, Inox
Jamstvo
2 godine
Razina buke
54 - 74 db(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
Izjava o sukladnosti Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid