...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
0001244704

PERILICA RUBLJA SAMSUNG WW90TA046AE/LE

Perilice rublja Samsung BT Komentari (0)
476,67 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 452,83 € - već od 37,74 €/mj
Kartice 13-36 rate: 476,67 € - već od 13,24 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 13,25 € kn x 36 mjeseci
  • 15,90 € kn x 30 mjeseci
  • 19,88 € kn x 24 mjeseci
  • 26,50 € kn x 18 mjeseci
  • 39,75 € kn x 12 mjeseci
  • 53,00 € kn x 9 mjeseci
  • 79,50 € kn x 6 mjeseci
  • 159,00 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
429,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 429,00 €
Cijena dostave 31,02 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Kapacitet punjenja
    9 kg
  • Broj okretaja centrifuge
    1400 o/min
  • Izvedba
    Perilica s prednjim punjenjem

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Učinkoviti mjehurići, manja potrošnja energije - Eco Bubble™

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*. Eco Bubble™ tehnologija deterdžent pretvara u mjehuriće, pa brzo prodire u tkaninu, i poboljšava uklanjanje prljavštine za do 24 %*. Ujedno i smanjuje potrošnju energije za do 70 %* te štiti boju i teksturu odjeće uz do 45,5 % bolju njegu tkanine**.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (model WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble (model WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. ** Temeljeno na izvješću o laboratorijskom ispitivanju radnih svojstava koje je provela tvrtka Springboard Engineering na EMPA trakicama, s usporedbom otopine uobičajenoga deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja, ispitano na tkanini od poliestera. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

 

Higijensko čišćenje parom

Odjeću dubinski, higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega se svaki predmet dubinski čisti. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9 % bakterija* i alergena**.

* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja 99,9 % određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. ** Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati. ** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.

Dugotrajni rezultati - Tehnologija digitalnog pretvarača

Uživajte u vrhunskoj energetskoj učinkovitosti, minimalnoj buci i duljem vijeku trajanja. Tehnologija digitalnog pretvarača upotrebljava snažne magnete za tiši* rad i snažnije rezultate, ali troši manje energije od univerzalnog motora. Omogućuje Izvanrednu trajnost** – podržanu desetogodišnjim jamstvom.

* Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5 dBA pri pranju i 3 dBA pri centrifugiranju. Podatci se temelje na oznaci ERP, za model F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W s motorom s digitalnim pretvaračem i model Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC s univerzalnim motorom. ** Udruga za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila joj je 23-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni vijek trajanja uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe.

 

Očuvajte svježinu perilice rublja - Drum Clean + tehnologija čišćenja bubnja

Održavajte vrata i unutrašnjost svoje perilice higijenski čistima. Drum Clean + tehnologija iz bubnja uklanja prljavštinu 99,9% bakterija* koje prouzročuju neugodne mirise, bez upotrebe skupih deterdženata. Snažna vodena mlaznica i brza vrtnja uklanjaju i prljavštinu s gumene brtve na vratima perilice. Obavještava Vas i o tome kada je perilici potrebno čišćenje**.

* Iz unutrašnjosti perilice uklanja 99,9% bakterija te uklanja prljavštinu s gumene brtve. Temeljeno na ispitivanjima tijekom Drum Clean + ciklusa koje je provela tvrtka Intertek.** Obavještava Vas nakon svakih 40 ciklusa.

StayClean ladica - Uklanja ostatke prljavštine

Više nema potrebe za rasipanjem deterdženta, a izbjeći ćete i zamorno čišćenje ladice za deterdžent. StayClean ladica osigurava ispiranje više deterdženta primjenom posebno dizajnirana sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapunice, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.

 

Intenzivno čišćenje - Bubble Soak namakanje s mjehurićima

Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače u aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem u mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60 °C, sintetiku pri 60 °C i traper pri 40 °C bez namakanja u mjehurićima.

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
A
Izvedba
Perilica s prednjim punjenjem
Kapacitet punjenja
9 kg
Broj okretaja centrifuge
1400 o/min
Dimenzije (ŠxVxD)
60-67 x 85-89 x 55-66 cm
Slim model
Ne
Prosječna godišnja potrošnja energije
49 kWh (100 ciklusa)
Dodatno
Automatsko doziranje
-
Odgoda starta
+
Kratki program
+
WiFi
-
Naknadno dodavanje rublja
-
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela, Okvir vrata: crni
Jamstvo
2 godine
Razina buke
72 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid