...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
Centar tehnike Proizvodi Telefoni • Satovi Smartphone Samsung Samsung Galaxy A23 5G 4GB / 64GB Bijeli
57196694

Samsung Galaxy A23 5G 4GB / 64GB Bijeli

Samsung Samsung Komentari (0)
259,00 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 259,00 € - već od 7,19 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 10,79 € kn x 24 mjeseci
  • 14,39 € kn x 18 mjeseci
  • 21,58 € kn x 12 mjeseci
  • 28,78 € kn x 9 mjeseci
  • 43,17 € kn x 6 mjeseci
  • 86,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-19%
209,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 179,00 €
Cijena dostave 5,22 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Zaslon
    6.6 "
  • CPU
    Octa
  • Kamera (glavna)
    50 + 5 + 2 + 2 MP
  • Interna memorija
    4 GB, 64 GB
  • 5G
  • FHD+ 120Hz glatki zaslon
  • Četverostruka kamera od 50 MP
O proizvodu

5G. Već smo povezani

Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5G brzina promijenit će način na koji doživljavate i dijelite sadržaj – od osobito uglađenog igranja i prijenosa do izvanredno brzog dijeljenja i preuzimanja.

* Dostupnost 5G mreže i stvarna brzina mogu se razlikovati ovisno o zemlji, pružatelju mrežnih usluga i okružju u kojem se korisnik nalazi.

Sjajne radne mogućnosti za obavljanje više stvari istodobno

Galaxy A23 5G kombinira snagu mobilne platforme Snapdragon® s do 4 GB /6 GB /8 GB RAM-a za brzo i djelotvorno obavljanje zadataka. Uživajte u 64 GB / 128 GB unutarnje memorije i dodajte još više prostora uz microSD karticu kapaciteta do 1 TB.

*Snapdragon procesor proizvod je tvrtke Qualcomm Technologies Inc. i/ili njezinih podružnica. ** Snapdragon je zaštitni znak ili registrirani zaštitni znak tvrtke Qualcomm Incorporated. *** Kapaciteti RAM i unutarnje memorije mogu se razlikovati ovisno o zemlji. Stvarna dostupnost unutarnje memorije može se razlikovati ovisno o predinstaliranom softveru. **** MicroSD kartica prodaje se zasebno. ***** Slika je simulirana i služi samo kao ilustracija.

Bogat doživljaj gledanja sa super glatkim pomicanjem po zaslonu

Upijte više sadržaja odjednom. Beskrajan V-zaslon od 6,6 inča uređaja Galaxy A23 5G daje Vam prostora da vidite i učinite više. Uz FHD+ tehnologiju i stopu osvježavanja od 120 Hz, sadržaj koji gledate svakog će dana izgledati glatkije i oštrije.

* Mjereno dijagonalno, veličina zaslona je 6,6 inča kao puni pravokutnik i 6,4 inča kad se uzmu u obzir zaobljeni kutovi. Stvarna površina za prikaz manja je zbog zaobljenih kutova i rupice za kameru. ** Stopa osvježavanja može se razlikovati ovisno o aplikaciji. Određene aplikacije ili sučelja igara mogu podržavati stopu osvježavanja nižu od 120 Hz zbog razloga kao što je kompatibilnost. *** Slika je simulirana i služi samo kao ilustracija. 

Jednostavno, a besprijekorno

Dizajn uređaja Galaxy A23 5G s opcijom Ambient Edge spaja kameru s mat završnom obradom na stražnjoj strani uređaja za prepoznatljiv izgled. Dostupan je u crnoj, bijeloj, svjetloplavoj i narančastoj boji kako biste mogli odabrati onu koja najbolje pristaje uz Vaš svakodnevni stil.

* Dostupnost boja ovisi o zemlji ili operateru.

Kamera s višestrukim objektivima za fotografiranje iz više kutova

Kamera telefona Galaxy A23 5G s višestrukim objektivima podiže Vaše fotografije na višu razinu. Za oštrije, jasnije snimke uz OIS kameru od 50 MP proširite svoj kut gledanja uz ultraširokokutnu kameru, prilagodite fokus uz dubinsku kameru i približite se pojedinostima uz makrokameru.

* OIS: Optička stabilizacija slike.

Snimajte stabilne videozapise poput profesionalca

Snimite svoj svijet u pokretu. Uz OIS, Vaš Galaxy A23 5G snima Vaše videozapise uglađenije i bilježi sitne pojedinosti čak i uz slabo osvjetljenje.

* Slika je simulirana i služi kao ilustracija. ** Stvarno se korisničko sučelje može razlikovati.

Snimite punu snimku ultraširokokutnom kamerom

Poput ljudskog vida, ultraširokokutna kamera od 5 MP promatra svijet uz kut promatranja od 123 stupnja, dodajući više perspektive svemu što snimate.

Široki kut

Ultra široki kut

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Ultraširoko iskustvo snimanja (fotografija i videozapisa) podržano je samo na stražnjoj kameri.

Lice. U prvom planu

Kamera za percepciju dubine polja od 2 MP omogućuje Vam postavljanje dubine vidnog polja na Vašim fotografijama. Namjestite zamućenje pozadine za visokokvalitetne portrete u kojima se Vaš predmet snimanja doista ističe.

* Slika je simulirana i služi kao ilustracija.

Prednja kamera, za selfieje u pozornosti

Uz efekt Bokeh dodan prednjoj kameri od 8 MP možete snimiti zadivljujuće selfieje na kojima ste u prvom planu Vi, a ne pozadina.

* Slika je simulirana i služi kao ilustracija.

Snaga uz koju nastavljate dalje

Baterija kapaciteta 5000 mAh (uobičajeno)¹ omogućuje Vam da nastavite s radom satima.

1. Uobičajena vrijednost ispitana u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960. Nazivni kapacitet iznosi 4860 mAh.

Aplikacija Game Booster daje Vam prednost

Ostvarite pobjedu. Aplikacija Game Booster prati Vaše obrasce igranja kako bi optimizirala vijek trajanja baterije Vašeg uređaja, temperaturu i memoriju, istodobno blokirajući pozadinske aktivnosti i obavijesti kako ne biste izgubili fokus.

* Slike uređaja i one na zaslonu simulirane su i služe kao ilustracija. ** Kompatibilnost s aplikacijom Game Booster može se razlikovati od igre do igre.

Podignite uobičajen doživljaj slušanja na novu razinu uz Dolby Atmos

Jednostavno ukopčajte svoje slušalice i unesite se u glazbu i filmove. Uz Dolby Atmos čut ćete zvuk koji je pun, glasan i odnosi Vas u središte prizora.

* Dolby Atmos podržava samo stereo slušalice i BT zvučnike. ** Dolby Atmos dostupan je samo kad je aktiviran način Dolby Atmos u Postavkama. *** Slušalice se prodaju zasebno. **** Slika na zaslonu služi kao ilustracija.

Zaštitite sve što Vam je važno

Tvornički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, platforma Samsung Knox Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite. Donosi višeslojnu sigurnost Vaših najosjetljivijih informacija štiteći ih od zlonamjernog softvera i prijetnji.

Otključajte svoj telefon s pomoću otiska svojeg prsta

Zahvaljujući senzoru otiska prsta, ugrađenom izravno u tipku za uključivanje, samo jednim jednostavnim pokretom već možete početi upotrebljavati svoj telefon.

Vaša privatnost je zaštićena

Sačuvajte sigurnost svojih osobnih fotografija, videozapisa, datoteka, aplikacija i podataka u Sigurnoj mapi uz sigurnosnu platformu Samsung Knox obrambene razine koja štiti Vaše podatke od zlonamjernih napada. Dodajte lozinku ili otisak prsta kako biste samo Vi mogli pristupiti svojim podatcima.

Vaš Galaxy. Vaš način

Posjedujte nešto što je samo Vaše. Prilagodite svoj Galaxy uz One UI 4 i podarite mu provokativan izgled kako bi odgovarao Vašim vibrama. Izradite prilagođen alat koji besprijekorno pomaže u Vašim zadacima i čini vaše omiljene značajke lako dostupnima.

* Dostupnost One UI značajki, aplikacija i usluga može se razlikovati ovisno o verziji operativnog sustava i zemlji. ** Stvarno korisničko sučelje može se razlikovati.

Povezan ovdje. Povezan ondje

Jednostavno pažljiv

Automatsko prebacivanje s pomoću Buds slušalica usmjerava Vaše uši na ono na što se trebaju usredotočiti. Dok gledate film na tabletu, dolazni poziv besprijekorno će se prebaciti na Vaš telefon kako biste se mogli javiti. Poklopite i odmah nastavite gdje ste stali.

* Značajka Automatskog prebacivanja dostupna je samo na pametnim telefonima i tabletima Galaxy sa sučeljem One UI 3.1 ili novijima. Određeni uređaji i aplikacije možda neće podržavati Automatsko prebacivanje. ** Značajka Automatskog prebacivanja dostupna je samo sa slušalicama Buds+, Buds Pro, Buds2, Buds Live i Buds2 Pro. *** Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni u isti Samsung račun da bi se omogućilo Automatsko prebacivanje. **** Buds Pro slušalice i Galaxy tab S7 uređaj prodaju se zasebno.

 

Slušajte uz uslugu Buds Together

Preuzmite pločnik sa svojim najboljim prijateljem. Usluga Buds Together daje Vam jednostavan, ali nepobjediv doživljaj zajedničkog slušanja pjesama u pokretu.

* Primjenjivi modeli Galaxy Buds slušalica prilikom korištenja Music Share opcije su Buds+, Buds Pro, Buds2, Buds Live i Buds2 Pro. ** Buds Pro slušalice prodaju se zasebno.

 

S nama svoj uređaj očuvajte u besprijekornu stanju

Uživajte u bezbrižnu odabiru pri kupnji Samsung Galaxy pametnog telefona. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućuju poboljšanje radnih mogućnosti Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja teškoće kad zatrebate dodatnu podršku.

* Funkcije i značajke dostupne u aplikaciji Samsung Members mogu se razlikovati ovisno o zemlji ili uređaju.

SAZNAJTE VIŠE

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
CPU
Octa
Kamera (glavna)
50 + 5 + 2 + 2 MP
Baterija
5000 mAh
SIM
Single SIM (Nano SIM), Dual SIM (Nano SIM)
Platforma
Chipset
Qualcomm SM6375 Snapdragon 695 5G (6 nm)
CPU brzina
Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 660 Gold & 6x1.7 GHz Kryo 660 Silver)
GPU (grafika)
Adreno 619
Zaslon
Zaslon
6.6 "
Tip zaslona
PLS LCD
Rezolucija
1080 x 2408 piksela
Višedodirni unos
Da
Zaštita zaslona
Gorilla Glass 5
Ostalo
Dimenzije
165.4 x 76.9 x 8.4 / 197 g
Materijal izrade
Prednje staklo GorillaGlass 5, plastična stražnja strana
Certifikati
Nema IPxx certifikat
Memorija
Interna memorija
4 GB, 64 GB
Vanjska memorija
Micro SD utor
Kamera
Značajke kamere
50 MP, f/1.8, (wide), PDAF, OIS 5 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1/5", 1.12µm 2 MP, f/2.4, (macro) 2 MP, f/2.4, (depth)
Kamera (prednja)
8 MP, f/2.2
Povezivost / Konektori
WLAN
802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
Bluetooth
5.1, A2DP, LE
GPS
Da, GSP, GLONASS, BDS, GALILEO
NFC
Da
USB
USB Type-C 2.0
Zvuk
Zvučnik
Da
3.5mm utor (jack)
Da
Audio značajke
Nema informacija
Mreža
Podržane mreže
5G / LTE / GSM / HSPA
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Operativni sustav
Android 12
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid