...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
Centar tehnike Proizvodi Mali kućanski aparati Priprema hrane Ostalo APARAT ZA KOKICE RUSSELL HOBBS 24630-56
57190400

APARAT ZA KOKICE RUSSELL HOBBS 24630-56

Ostalo Russell Hobbs Komentari (0)
28,89 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 27,44 € - već od 2,29 €/mj
Kartice 13-36 rate: 28,89 € - već od 0,80 €/mj
-10%
26,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 26,00 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Izvedba
    Aparat za kokice
O proizvodu

Fiesta aparat za kokice

Fiesta aparat za kokice je savršeni završni detalj koji će vaš dnevni boravak pretvoriti u udobno kućno kino. Ušuškajte se pod dekice i neka vas preplavi miris pucketavih kokica dok nestrpljivo čekate da osjetite njihovu aromu baš kao iz kina. Gledajte oduševljena lica vaših mališana koji prate kako kokice pucaju i lete iz mašine u posudu. Prelijte omiljenim preljevom za kojim žudite, bio on slan, sladak ili i jedno i drugo!

S kapacitetom pečenja do 12 šalica kokica, ovaj aparat može opskrbiti obitelj za cjelovečernji film. Ali to nije ono najbolje! Kokice su niskokalorične pa možete jesti koliko god želite! Fiesta aparat za kokice koristi vrući cirkulirajući zrak kako bi raspucao kokice, pa nema potrebe za dodavanjem ulja ili druge masnoće, zbog čega možete u potpunosti uživati u večernjem filmu dok jedete omiljene grickalice, bez imalo krivnje.

Jednostavno mjerenje

Poklopac aparata postaje praktična žlica za mjeru, pa možete ispeći količinu koja vam odgovara - uživanje u okusu, bez viška.

Nije potrebno ulje

Vrući zrak cirkulira kroz aparat i diže temperaturu do optimalne razine za pucanje kokica. Kako nije potrebno dodati ulje ili druge masnoće, možete zaroniti u svoju posudu s kokicama, bez bojazni da ćete dobiti višak kilograma.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Aparat za kokice
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid