...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57198652

APARAT ZA VAKUMIRANJE STATUS HV 280

Aparati za vakumiranje Status Komentari (0)
154,44 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 146,72 € - već od 12,23 €/mj
Kartice 13-36 rate: 154,44 € - već od 4,29 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,92 € kn x 12 mjeseci
  • 17,22 € kn x 9 mjeseci
  • 25,83 € kn x 6 mjeseci
  • 51,67 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
139,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 139,00 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Jamstvo
    2 godine
  • Vakuumski aparat Status Home 280 je najnoviji aparat za vakuumiranje i varenje iz Statusa.
  • Razvijen za sigurno i pouzdano čuvanje hrane u kućanstvima.
O proizvodu

Zašto odabrati Status Home 280 aparat za vakuumiranje?

  • Home 280 je idealan za čuvanje namirnica koje se kupuju tjedno ili za pakiranje manjih količina hrane svakodnevno. Na primjer, možete kupiti veće količine mesa na akciji ili od farmera i vakuumirati ga po porcijama. Svježe meso možete čuvati u zamrzivaču do 18 mjeseci. To znači da ćete uvijek imati sastojke za ručak pri ruci.
  • Vakuumski uređaj Home 280 ima tri funkcije vakuumiranja za različite vrste hrane:
  • Automatsko vakuumiranje bez zaključavanja poklopca. Prikladno za suhe i čvrste namirnice (suhomesnati proizvodi, orašasti plodovi, tvrdi sir). Aparat automatski vakuumira i zavari vrećicu kad postigne prethodno postavljeni podtlak od -750 mbar.
  • Ručno vakuumiranje za vlažne i osjetljive namirnice poput svježeg mesa, voća i povrća. Pomoću tipke start – stop zaustavite pumpu prije nego što tekućina dosegne traku za zavarivanje ili prije nego što se namirnice deformiraju.
  • Vakuumiranje posuda i drugih Statusovih vakuumskih pomagala poput vakuumskih posuda, univerzalnih vakuumskih poklopaca. Odlično rješenje za spremanje juha i umaka.

Status Home 280 – vakuumiranje posude.

  • Priključak za vakuumiranje je uključen pri kupnji.
  • Home 280 je nadgrađena verzija najprodavanijeg vakuumskog aparata
  • Home 280 je nadogradnja najprodavanijeg Statusovog vakuumskog aparata HomeVac 500. Dodali smo mu senzore za tekućinu i pregrijavanje za sigurno pakiranje svih vrsta namirnica.

Senzor za tekućinu

  • Senzor za tekućinu zaustavi aparat u slučaju usrkavanja tekućine iz namirnice. Tako je motor aparata zaštićen, jer se tekućina skupi u posudici u vakuumskom kanalu. Lampica Liquid Trap vas opozori da morate očistite i osušiti vakuumski kanal i posudicu.

Zahvaljujući zaštitnoj funkciji Liquid Trap (senzor za tekućinu), aparat neće morati na servis zbog usisane tekućine.

Senzor za pregrijavanje

Senzor za pregrijavanje zaustavi uređaj u slučaju pregrijavanja. To se dogodi ako si ciklusi rada prebrzo slijede jedan za drugim. Za nesmetan rad, slijedite uputama za upotrebu i radite 120-sekundnu pauzu između svakog ciklusa rada. To je dovoljno vremena da stavite hranu u vrećicu ili izrežete nove vrećice iz folije. Nakon 45 minuta hlađenja, možete nastaviti rad.

Vakuumiranje je potpuno prirodan način pohranjivanja

Vakuumsko pakiranje produžuje postojanost hrane za četiri puta. Smanjenjem otpadne hrane u kućanstvu uštedjeti ćete više od 300 € godišnje po osobi. Vakuumiranje je potpuno prirodan način skladištenja jer ne utječe na okus ili teksturu spremljene hrane.

Vrhunska kvaliteta Statusovih aparata jamči dugogodišnju uporabu

Kad biramo materijale za naše proizvode, kvaliteta i prikladnost za upotrebu s hranom su naše osnovni uvjeti. Statusovi proizvodi su izrađeni za više generacija. Investiranjem u kvalitetne proizvode smanjujete količinu otpadne hrane i otpadne plastike.

Za najbolje rezultate preporučujemo Statusove vrećice za vakuumiranje

Kvaliteta vakuumskih vrećica je jedan od najvažnijih faktora u postupku vakuumiranja. Vrećice moraju biti dovoljno debele, imati rebrasti profil visine najmanje 0,2 mm i biti izrađene od pravilne kombinacije materijala. Ako su vrećice pretanke, one se otope i zalijepe prije nego što uređaj izvuče zrak iz vrećice. Korisnici u tom slučaju misle da nešto nije u redu s uređajem. U stvarnosti, krive su vrećice loše kvalitete. Za najbolje rezultate vakuumiranja preporučujemo Statusove vrećice i folije u roli. Dostupne su u različitim dimenzijama i pakiranjima.

Tehničke specifikacije
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid