...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57193280

APARAT ZA VAKUMIRANJE STATUS SOLID 300

Aparati za vakumiranje Status Komentari (0)
220,00 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 209,00 € - već od 17,42 €/mj
Kartice 13-36 rate: 220,00 € - već od 6,11 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,22 € kn x 18 mjeseci
  • 18,33 € kn x 12 mjeseci
  • 24,44 € kn x 9 mjeseci
  • 36,67 € kn x 6 mjeseci
  • 73,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
198,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 198,00 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Dimenzije (ŠxVxD)
    26.5 x 11.8 x 41.6 cm
  • Jamstvo
    2 godine
  • Kapacitet vakumirke
    22 l/min
  • Senzor tekućine
  • Dupla pumpa
  • Dugoročno pohranjivanje hrane
  • Podtlak -800 mbar
  • Dužina vakuumskog kanala: 300 mm
O proizvodu

Opis

Poluprofesionalni vakuumski aparat Solid 300 je razvijen za manje proizvođače prehrambenih proizvoda i manje profesionalne kuhinje. Solid 300 se ponosi naprednim funkcijama i kompaktnim oblikom.

Vakuumski aparat Solid 300: automatska funkcija vakuumiranja

Nova vakumirka iz Statusa ima duplu pumpu s volumenom pumpanja 22 litre na minutu. Na automatskoj funkciji u nekoliko sekundi zavakuumirate suhe i čvrste namirnice na podtlak -800 mbar. Auto funkcija je primjerena za suhomesnate proizvode, tvrde sireve, orašaste plodove, suho voće i slično.

Solid 300: ručna pulsirajuća funkcija vakuumiranja

Pulsirajuće vakuumiranje je namijenjeno pohranjivanju vlažnih i osjetljivih namirnica kao što su mekani sirevi, svježe meso, sočno voće, blanširano povrće i pekarski proizvodi.

Ta napredna funkcija vakuumiranja vam omogućuje da postepeno povećavate vakuum u vrećici, sve dok tekućina iz vrećice ne dođe do aparata odnosno dok se namirnica u vrećici ne stisne.

Preventivni skupljač tekućine sa senzorom štiti aparat od usrkane tekućine. U slučaju da aparat povuče tekućinu, se automatski zaustavi i upali se lampica Liquid Trap. Tekućina se skupi u posebnoj posudici u vakuumskom kanalu. Posudicu ispraznite i očistite. Odmah možete nastaviti vakuumirati.

Poluprofesionalni vakuumski aparat Solid 300 je izvrsan odabir za zahtjevna kućanstva i manje proizvođače suhomesnatih i sirnih proizvoda.

Vakuumsko pohranjivanje u vakuumskim posudama – funkcija Container

Vakum aparat Solid 300 je kompatibilan sa svim Statusovim pomagalima za vakuumsko pohranjivanje hrane: vakuumskim posudama, gastro vakuumskim posudama i GN poklopcima, univerzalnim vakuumskim poklopcima i vakuumskim vrčem.

Jednim pritiskom na tipku Container zavakuumirate sva Statusova vakuumska pomagala na unaprijed postavljen podtlak. Funkcija za vakuumiranje posuda je automatska i sama se zaustavi u trenutku kad je u posudi postignut optimalan vakuum. Vakuumske posude su odlične za pohranjivanje juha i umaka te svježeg povrća u hladnjaku.

Solid 300 je kompatibilan sa Statusovim gastro programom vakuumskih posuda i GN poklopaca.

Poluprofesionalni vakuumski aparat s naprednom funkcijom brzog mariniranja – tipka Marinator

Po uzoru profesionalnog vakuumskog aparata Provac 360, i Solid 300 ima poseban program za brzo mariniranje u posudi. 5 ciklusa vakuumiranja i popuštanja vakuuma zamijeni mariniranje više sati. Arome i okusi prodru duboko u meso i ribe za vrhunski okus i teksturu. Funkcija marinator je kompatibilna s Provac 360 marinator setom.

Rješenja za jednostavnu upotrebu i učinkovit proces vakuumiranja

Solid 300 ima integriran kanal za pospremanje folije u roli i ugrađen nož za rezanje folije. Izrada vrećica po mjeri je jednostavna i precizna.

Početni set uključuje 5 traka Status Stiki koje tijekom vakuumiranja drže vrećicu na mjestu.

Dupla pumpa s velikim volumenom pumpanja

Status Solid 300 s duplom pumpom generira do -800 mbar podtlaka. Volumen pumpanja je 22 litre na minutu. Za vas to znači da su namirnice sigurno zapakirane za dugoročno pohranjivanje.

Vakuumiranje velikih komada mesa i sira

Solid 300 ima širi vakuumski kanal i traku za varenje. Vakuumirati i variti možete vrećice širine 300 mm. Preporučamo Statusove vakuumske vrećice i folije u roli. Proizvedene su od vrhunskih materijala (poliamid i polietilen). Debele su čak 100/ 130 μm i imaju najmanje 0,2 mm visok rebrasti profil. Sve to su čimbenici koji utječu na optimalno vakuumiranje u uzastopnim ciklusima.

Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Dupli var za dodatnu sigurnost

Solid ima duplu traku za varenje s variabilnim ciklusom varenja. To znači da je svaki uzastopni ciklus varenja kraći od prijašnjeg. Time štedite vrijeme i električnu energiju.

Garancija

Aparat ima 2 godine garancije.

Solid 300 je razvijen i proizveden u Sloveniji.

Set uključuje

Vakuumski aparat Solid 300, foliju u roli 280 x 1500 mm, foliju u roli 200 x 1500 mm, 3 vrećice za vakuumiranje 200 x 280 mm, 3 vrećice za vakuumiranje 280 x 360 mm, 5 ljepljivih traka za vrećice Status Stiki, priključak za vakuumiranje Statusovih vakuumskih pomagala, nož za rezanje folije.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Dimenzije (ŠxVxD)
26.5 x 11.8 x 41.6 cm
Kapacitet vakumirke
22 l/min
Dodaci i ostalo
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid