...u centru zbivanja.
Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....
Zašto je vakuum najbolji odabir za pohranjivanje konačnih produkata i mesa?
Vakuumskim pohranjivanjem u nepropusne vakuumske vrećice namirnice zaštitite od oksidacije. Naime, kisik je glavni čimbenik, potreban za razvoj bakterija i plijesni, koje uzrokuju kvarenje hrane, trulež te promijene aroma i okusa.
Jednostavnim odstranjivanjem zraka iz vrećice (ili posude) produžite postojanost namirnica na potpuno prirodan način bez dodataka, koji bi ikako utjecali na okus, aromu ili izgled pohranjenih namirnica. Pohranjene namirnice su i nakon dugotrajnog pohranjivanja potpuno istog okusa kao na dan pakiranja.
Statusove vakuumske vrećice potpuno zaštite pohranjenu hranu
Vakuumiranje produži postojanost prehrambenih proizvoda i:
Vakuumski pohranjena hrana je zaštićena od kisika i kuhinjskih štetočina.
Folija za vakuumiranje velikih komada je primjerena za domaću i profesionalnu upotrebu
Folija u roli širine 350 mm vam omogućuje izradu vakuumskih vrećica, koje su po dužini potpuno prilagođene namirnici, zato ju možete koristiti za pohranjivanje različitih namirnica:
Vakuumirani proizvodi primjereni su za pohranjivanje u domaćinstvu te za transport i prodaju.
Statusova folija za vakuumiranje velikih komada je najkvalitetniji odabir za vakuumsko pohranjivanje namirnica
Sastav materijala, debljina folije i visina rebrastog profila tri su čimbenici, koji razlikuju foliju slabije kvalitete od kvalitetne folije. Statusova folija je rezultat višegodišnjih istraživanja i upotrebe najboljih materijala europskog porijekla, zato vam garantira najbolju zaštitu pohranjenih namirnica, koje će održati sve svoje jedinstvene okuse i arome.
Sastav materijala je ključan za nepropusnost vrećica i zaštitu pohranjenih namirnica
Poliamid je materijal, koji garantira nepropusnost vrećica i štiti pohranjene namirnice od neželjenih utjecaja kisika. Vanjski sloj Statusovih vakuumskih vrećica sadrži čak 30 odnosno 20 µm poliamida, što je znatno više od konkurentnih. Unutrašnji sloj je od polietilena koji je neškodljiv po namirnice i garantira kvalitetno zatvaranje vrećica varenjem.
Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.
Statusova folija za vakuumiranje je najdeblja folija na tržištu
Debljina vakuumskih vrećica je vrlo bitna jer garantira kvalitetno pohranjivanje namirnica bez mogućnosti poderotina i varenje na visokim temperaturama bez da bi se vrećica na mjestu varenja previše otopila. Statusova folija za vakuumiranje ima rebrasti i glatki sloj. Prvi je debeo 130, a drugi 100 µm. To je profesionalna debljina, koja garantira sigurno pohranjivanje namirnica čak i za zamrzavanje, gdje se vrećice s namirnicama trljaju jedna uz drugu.
Zašto je tako važno da je folija za vakuumiranje rebrasta?
Rebrasti profil ima važnu ulogu pri isisavanju zraka iz vrećica i varenju. Kod vakuumiranja garantira da oko namirnica ne ostanu zračni mjehurići, koji bi prouzročili kvarenje hrane i olakša isisavanje zraka iz vrećice jer bi se dva glatka slojeva međusobno sljepila i tako bi se zaustavilo daljnje odstranjivanje zraka.
Visina rebrastog profila garantira kvalitetno varenje u brojnim uzastopnim ciklusima. Statusov profil je visok 0,2 mm, zato su vrećice ravnomjerno i kvalitetno zavakuumirane u prvim i kasnijim ciklusima pakiranja. Slabo varenje i zbog toga popuštanje vakuuma čest je problem vrećica slabije kvalitete. U takvim slučajevima korisnici najprije posumnjaju na grešku vakuumskog aparata, ali u stvarnosti su krivac slabe vrećice.
Statusova folija za vakuumiranje je: