...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
20001246

HLADNJAK GORENJE NRS9182VXB1

Samostojeći hladnjaci Gorenje Komentari (0)
1.253,33 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 1.190,67 € - već od 99,22 €/mj
Kartice 13-36 rate: 1.253,33 € - već od 34,81 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 34,83 € kn x 36 mjeseci
  • 41,80 € kn x 30 mjeseci
  • 52,25 € kn x 24 mjeseci
  • 69,67 € kn x 18 mjeseci
  • 104,50 € kn x 12 mjeseci
  • 139,33 € kn x 9 mjeseci
  • 209,00 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
1.128,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.119,00 €
Cijena dostave 36,48 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Izvedba
    Samostojeći kombinirani hladnjak
  • Izvedba
    Side by side hladnjak
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    91 x 179.3 x 68.7 cm
O proizvodu

XtraSpace - Praktični i prostrani

Učinkovito dizajnirana unutrašnjost donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će smanjiti česte odlaske u nabavku. Hrana se može pohraniti i jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno vidjeti što je sve dostupno čime ćete smanjiti bacanje hrane.

AirPower dinamičko hlađenje

Kako bi osigurali ravnomjernu temperaturu po cijelom hladnjaku, ugradili smo u unutrašnjost aparata ventilator koji podstiče kruženje zraka i time poboljšava hlađenje. Takav sustav čuva namirnice i pripremljena jela u hladnjaku dulje vremena svježima, neovisno o tome na kojoj su polici pohranjene. Sprječava i nakupljanje vlage ili kondenzata na staklenim policama i unutrašnjim stijenama aparata.

BottleHolder nosač za boce - Pravo mjesto za vaše boce i limenke

S praktičnim nosačem vaše će boce i limenke biti lako dostupne i neće zauzimati prostor koji sada možete koristiti za pohranjivanje drugih namirnica.

NoFrost Plus - Bez zamornog odleđivanja

Jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivački dio, sprječava nakupljanje leda i inja. Kao rezultat, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje bit će učinkovitije iskorišten. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći pri održavanju vašeg zamrzivača čistim i urednim.

MultiFlow 360°- Idealna mikroklima na svakoj polici

Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distibuira zrak u rashladnom dijelu kako bi osigurao optimalno kruženje zraka i najbolje uvjete za čuvanje vaših namirnica.

Inverterski kompresor - Pouzdan, tih i dugotrajan

Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje električne energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom. Brže i bolje se prilagođavaju na temperaturne promjene u hladnjaku, primjerice, kada se otvaraju vrata, što znači da su smanjene fluktuacije u temperaturi i da su uvjeti čuvanja namirnica puno bolji.

Ledomat s dispenzerom za vodu - Uvijek dostupna hladna voda

Ledomat s dispenzerom za vodu kojim se upravlja na dodir i koji je povezan na dovod vode omogućava uživanje u hladnoj vodi, drobljenom ledu ili kockama leda. Zahvaljujući svom uskom dizajnu, ne zauzima previše prostora u unutrašnjosti hladnjaka.

HomeBar - Napitci i grickalice na dohvat ruke

Vrlo korisna manja vrata na glavnim vratima hladnjaka omogućavaju brz pristup polici s napitcima i grickalicama bez otvaranja vrata hladnjaka. Ova korisna opcija pomaže i pri uštedi energije, jer hladan zrak ne izlazi iz cijelog hladnjaka prilikom otvaranja manjih HomeBar vrata.

HolidayMode - Ušteda energije

Način rada HolidayMode prilagođava temperaturu u zamrzivaču i hladnjaku na način da smanji potrošnju električne energije i svede je na mimimum kada se hladnjak ne koristi duži vremenski period. Primjerice, kada uživate u svom godišnjem odmoru.

CrispZone - Svježe kao iz vrta

Prostrana CrispZone ladica dizajnirana je za očuvanje hranjivih tvari i produljenje svježine vašeg voća i povrća.

LED osvjetljenje - Dobro raspoređeno i ekonomično osvjetljenje

LED osvjetljenje u hladnjaku omogućava odličnu i vrlo učinkovitu osvjetljenost jer ima duži životni vijek i troši znatno manje električne energije u usporedbi sa konvencionalnim žaruljama.

FastFreeze - Brzo zamrzavanje

Zamrzavate velike količine namirnica? Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24°C kako bi sačuvala minerale u hrani i zadržala kvalitetu hrane. Nakon isteka otprilike 26 sati, ova funkcija će se automatski isključiti i temperatura u zamrzivaču će se vratiti na inicijalno namještenu temperaturu.

FreshZone - Za svježinu kao iz prirode

Ladica s najnižom temperaturom u hladnjaku idealna je za čuvanje mesa, ribe, voća i povrća. U FreshZone ladici hrana će zadržati svoju svježinu, arome, boju i okuse puno duže.

E (energetska učinkovitost) - Ušteda novca

Uređaji stari 15 ili više godina troše i do tri puta više energije od uređaja nove generacije. Gorenje novi modeli dolaze s izvrsnom toplinskom izolacijom, uređaji se mogu pohvaliti poboljšanim brtvljenjem vrata, najsuvremenijim komponentama rashladnog sustava i elektronskom regulacijom koja smanjuje korištenje energije na minimum.

Dozator vode - Uz dozator hladna voda će uvijek biti dostupna.

Odabrani modeli hladnjaka i zamrzivača Gorenje opremljeni su dozatorima vode. Inovativna značajka ovog rješenja je da ne trebate spajati hladnjak na vodovod.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
E
Izvedba
Samostojeći kombinirani hladnjak, Side by side hladnjak
Zapremnina rashladnog dijela
365 l
Zapremnina zamrzivačkog dijela
167 l
Dimenzije (ŠxVxD)
91 x 179.3 x 68.7 cm
Dodatno
LED light
+
Odjeljak za zamrzavanje
Da
Frost tehnologija
NoFrost Plus
Super cooling
+
Dispenzer za vodu
Da
Kapacitet zamrzavanja
12 kg/24h
Dodaci i ostalo
Boja
Metalik siva
Jamstvo
5 godina
Razina buke
< 43 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid