...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
1238505

MIKROVALNA PEĆNICA SAMSUNG MG23A7013CB/OL

Ugradbene mikrovalne pećnice Samsung BT Komentari (0)
276,67 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 262,83 € - već od 21,90 €/mj
Kartice 13-36 rate: 276,67 € - već od 7,69 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,54 € kn x 24 mjeseci
  • 15,39 € kn x 18 mjeseci
  • 23,08 € kn x 12 mjeseci
  • 30,78 € kn x 9 mjeseci
  • 46,17 € kn x 6 mjeseci
  • 92,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
249,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 249,00 €
Cijena dostave 9,81 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Dimenzije (ŠxVxD)
    48.9 x 27.5 x 36.2 cm
  • Jamstvo
    2 godine

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Pripremajte ukusna jela sa stilom

Unaprijedite svoju kuhinju i s lakoćom pripremajte hrskava jela. Odlikuje se vrhunskim premium dizajnom, a dostupna je u nekoliko elegantnih boja*. Staklena upravljačka ploča na dodir** donosi Vam intuitivan način kuhanja. A Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje svježe ili zamrznute hrane.

* Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crno, bijelo ili sivo staklo. ** Dostupno samo na pojedinim modelima. 

Odgovara Vašem ukusu i slaže se s uređenjem Vašega kuhinjskog interijera - Vrhunski i raznolik ugradbeni dizajn

Odaberite ugradbenu mikrovalnu pećnicu koja savršeno odgovara Vašem osobnom ukusu i stilu uređenja kuhinjskog interijera. Njezin vrhunski dizajn uključuje i besprijekorno dizajnirana staklena vrata i elegantnu Glass Touch dodirnu upravljačku ploču*. A možete birati unutar široke palete popularnih boja**. Jednostavno odaberite svoju!

* Dostupne su samo na pojedinim modelima. ** Osnovni model okvira dostupan je u sljedećim izvedbama: Nehrđajući čelik (STSS), Crni STSS, Crni ili Bijeli. Okvir, vrata i upravljačka ploča naprednijeg modela dostupne su u sljedećim izvedbama: Crna, bijelo ili sivo staklo. 

Jednostavno profinjenija - Jednostavno korisničko iskustvo

Uživajte u intuitivnom i elegantnom načinu pripreme hrane. Glass Touch dodirna upravljačka ploča* ima samo šest funkcijskih gumba koje možete odabrati dodirom prsta. A budući da je u potpunosti izrađena od stakla, savršeno se stapa s prednjom stranom, po uzoru na staklena vrata, stvarajući elegantno minimalistički izgled.

* Dostupno samo na pojedinim modelima.

Ukusna i hrskava jela - Grill Fry (Crusty Plate)

Uživajte u hrskavim jelima, baš poput onih iz uobičajene pećnice. Grill Fry (Crusty Plate) funkcija grill prženja omogućuje Vam kuhanje, pečenje i tostiranje hrane. Tako možete uživati u najboljem okusu i teksturi zamrznute hrane koja je spremna za pripremu, poput ribljih kotleta i svježe piletine. A u pripremi nije potrebno koristiti ulje pa su jela zdravija.

* Funkcija je dostupna samo na modelima MG20A7013C*, MG23A7013C* i MG23A7118C* 

Svjež kruh u svakom trenutku - Bread Defrost

Odledite kruh brzo i lako, za istinski osjećaj i okus svježine. Jednim dodirom gumba, Bread Defrost funkcija odleđivanja kruha izračunava optimalno vrijeme i temperaturu za odleđivanje zamrznutoga kruha, peciva, kolača i žemlji. Zatim upotrebljava funkcije Sheath Heater i Crusty Plate za savršene rezultate.

* Dostupno samo na pojedinim modelima.

Brzo i ujednačeno odleđivanje sastojaka - Quick Defrost

Brzo odledite zamrznutu hranu zahvaljujući funkciji Quick Defrost. Nudi opcije za pet često korištenih namirnica: meso, perad, riba, povrće i kruh. Jednostavno odaberite vrstu i težinu namirnice, a ova će funkcija izračunati optimalno vrijeme odleđivanja. Tako će Vam trebati manje vremena za pripremu sastojaka, a hranjive će tvari pritom ostati sačuvane.

* Temeljeno na internom ispitivanju provedenom u skladu s IEC normom.

Još bolji način pripreme hrane - Sustav trostruke raspodjele (TDS)

Pobrinite se da sve što kuhate bude savršeno pripremljeno i ukusno. Jedinstveni sustav trostruke raspodjele mikrovalove raspoređuje u tri smjera kako bi dospjeli u svaki kutak i prodrli u hranu u raznim smjerovima. Time se osigurava znatno ravnomjernija i temeljitija priprema hrane.

* Ova funkcija možda neće biti dostupna na nekim modelima.

Dugovječna i higijenska - CERAMIC INSIDE™

Mnogo lakše čišćenje nakon kuhanja. Glatki CERAMIC INSIDE™ materijal unutrašnjosti možete očistiti bez ribanja, a njegova boja neće blijedjeti. Institut Hohenstein potvrđuje da proizvod „emajlirana unutrašnjost mikrovalne pećnice“ pokazuje antibakterijsko djelovanje kojim se uništava 99,9 % bakterija. Osim toga, sedam je puta otpornija na ogrebotine i hrđu od unutrašnjosti drugih mikrovalnih pećnica

* Sukladno normi ISO 22196.

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Dimenzije (ŠxVxD)
48.9 x 27.5 x 36.2 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
33 x 21.1 x 32.4 cm
Zapremnina pećnice
23 l
Dodatno
WiFi
-
Dodaci i ostalo
Boja
Crna
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid