...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57199196

Monitor Acer KA242YEbi UM.QX2EE.E05

Acer monitori Acer Komentari (0)
114,00 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 114,00 € - već od 3,17 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 12,67 € kn x 9 mjeseci
  • 19,00 € kn x 6 mjeseci
  • 38,00 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-13%
99,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 99,00 €
Cijena dostave 8,55 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Veličina
    23.8 "
  • Rezolucija
    1920 x 1080
  • Osvježenje zaslona (Hz)
    100 Hz
  • Osnovni modeli iz serije KA2 osiguravaju vrhunski doživljaj upotrebe bez kompromisa po pitanju kvalitete.
  • Zahvaljujući velikom izboru veličine zaslona i dizajnu ZeroFrame™ idealan je za domove i urede.
  • Ovaj monitor je spreman za sve, bilo da upotrebljavate zahtjevne aplikacije ili igrate igre.
O proizvodu

Živopisna slika

Za oštre i realistične boje zaslužna je Full HD rezolucija od 1080p1. Uz rezoluciju od 1920 x 1080 i omjer 16:9 filmovi i igre izgledaju stvarnije i dramatičnije, a sitni detalji i tekst vrlo su jasni.

Dizajn ZeroFrame2

Na 21,5-inčnom ili 27-inčnom FHD IPS zaslonu uživat ćete u pogledu bez granica. Dizajn zahvaljujući kojem okvir djeluje gotovo neprimjetno1 omogućuje vam da maksimalno iskoristite površinu monitora i vidite i učinite više. ZeroFrame dizajn omogućuje vam da više monitora postavite jedan do drugog i uživate u besprijekornom, gotovo neprekinutom pogledu.

Bez prekidanja slike

Zaboravite na prekide i zastajkivanje slike uz tehnologiju AMD Radeon™ FreeSync™1 i brzu frekvenciju osvježavanja od 75 Hz2. Obrada videozapisa je besprijekorna zahvaljujući frekvenciji osvježavanja monitora koja je sinkronizirana s brzinom prikazivanja kadrova vašeg računala. Bez obzira na čemu radite, Visual Response Boost™3 od 1 ms omogućuje jasan prikaz slike bez zamućenih pokreta.

Zaštita vida na prvom mjestu

Zaštiti svoj vid od nepotrebnog naprezanja zahvaljujući tehnologijama BlueLightShield™ i Flickerless™ tvrtke Acer. Uživaj u dugotrajnom gledanju sa smanjenim odbljeskom monitora i bez naprezanja očiju zahvaljujući tehnologijama Acer ComfyView™ i Low Dimming™.

Podešavanje u hodu

Nema potrebe da pritišćeš gumbe. Jednostavno prilagodi postavke monitora s pomoću uslužnog softvera Display Widget. Prilagodite postavke monitora odabirom različitih načina rada za različite aplikacije.

Preciznost boja

Acer monitori koriste jedinstven oblik prilagodbe boja u 6 osi kako bi profesionalcima pomogli u dobivanju preciznih boja i željene nijanse. Upotrebom ove značajke korisnici mogu prilagoditi nijansu i zasićenost u 6 osi. Osi sežu od R, G, B, do C, M i Y i korisnicima pružaju mogućnost prilagodbe boje na monitoru svojim profesionalnim potrebama.

1 Za upotrebu tehnologije Radeon™ FreeSync korisnicima će trebati: monitor kompatibilan s tehnologijom Adaptive-Sync, kompatibilan grafički procesor Radeon™ i kompatibilni grafički upravljački program Radeon™ Software. 

2 Specifikacije se mogu razlikovati ovisno o modelu i/ili regiji. 3 Specifikacije se mogu razlikovati ovisno o modelu i/ili regiji. Vrijednost VRB od 1 ms temeljena je na internim testovima u specifičnim uvjetima testiranja. Razina svjetline može se razlikovati zbog uporabe načina rada Virtual Response Boost™.   Sve su ponude podložne promjenama bez prethodne obavijesti i obaveze te možda neće biti dostupne na svim maloprodajnim lokacijama. Ovdje navedene cijene preporučene su maloprodajne cijene proizvođača te se mogu razlikovati ovisno o maloprodajnoj lokaciji. Ne snosimo odgovornost za pogreške ili propuste u vezi s navedenim cijenama niti za ostale tipografske pogreške i pogreške na fotografijama. Slike se mogu razlikovati od onih u ponudi. Kupci imaju zakonska prava propisana važećim državnim zakonima koji se odnose na prodaju robe široke potrošnje te ovo jamstvo ne isključuje, ograničava niti onemogućuje takva primjenjiva prava.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Veličina
23.8 "
Rezolucija
1920 x 1080
Osvježenje zaslona (Hz)
100 Hz
Vrsta panela
IPS
Svjetlina
250 nits
Odziv (ms)
1 ms
Priključci
HDMI
1
Display Port
1
Ostalo
VESA (montaža na zid)
Podržano
Ostalo / Dodaci
ZeroFrame
Jamstvo
24 mj.
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Moglo bi vas zanimati i...
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid