...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
740240

PEĆNICA GORENJE BOS67371CLB Classic

Pećnice Gorenje Komentari (0)
422,22 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 401,11 € - već od 33,43 €/mj
Kartice 13-36 rate: 422,22 € - već od 11,73 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,75 € kn x 36 mjeseci
  • 14,10 € kn x 30 mjeseci
  • 17,63 € kn x 24 mjeseci
  • 23,50 € kn x 18 mjeseci
  • 35,25 € kn x 12 mjeseci
  • 47,00 € kn x 9 mjeseci
  • 70,50 € kn x 6 mjeseci
  • 141,00 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
380,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 380,00 €
Cijena dostave 25,74 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Dimenzije (ŠxVxD)
    59.5 x 59.5 x 56.4 cm
  • Jamstvo
    5 godina
  • Vrsta pećnice
    Multifunkcijska

Oprema:

  • Žičane vodilice
  • 1 duboka emajlirana posuda za pečenje
  • 1 plitka emajlirana posuda za pečenje
  • Rešetka pećnice
O proizvodu

BIGSPACE - obujam 77 l

Jeste li spremni za XXL recepte? Inovativno dizajnersko rješenje omogućava veću unutrašnjost pećnice te potpunu iskoristivost širine pećnice. Na svakoj posudi za pečenje ima više prostora, a superiorna tehnologija osigurat će jednako pečenu hranu na svim razinama.

AIRFRY - Zdravo zadovoljstvo

Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. Ova metoda intenzivnog pečenja vrućim zrakom ne zahtijeva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu. U kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje (ovisno o modelu pećnice), postići ćete još bolje rezultate pečenja. AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pommes-fritesa ili "chicken nuggetsa".

DC+ SUSTAV - Učinkovito upravljanje toplinom

DynamiCooling sistem učinkovito hladi vanjski dio pećnice (ili kućišta) kako bi spriječio bilo kakvu štetu uzrokovanu visokom temperaturom. U pećnicama sa sistemom DynamiCooling+ senzori topline reguliraju hlađenje vanjskih zidova pećnice dok ne dosegnu temperaturu od 60°C.

EXTRASTEAM - Jednostavniji način pečenja na pari

Ovaj program stvara savršeno parno okruženje, koje osigurava da se vaš kruh lijepo digne za vrijeme pečenja i dobije hrskavu koricu. Sve što morate učiniti je staviti malo vode u plitki pladanj, odabrati program ExtraSteam i pustiti pećnicu da odradi svoj posao.

FASTPREHEAT - Za inspiraciju u posljednjem trenutku

OptiBake pećnice postižu temperaturu do 200°C u svega 5 minuta, štedeći 30% vremena potrebnog za klasično zagrijavanje pećnice, što ih čini jednima od najbržih na tržištu. Ova funkcija odlična je za recepte koji zahtijevaju prethodno zagrijanu pećnicu. Svjetleći i zvučni signal javit će vam kada je pećnica dostigla željenu temperaturu.

FROZENBAKE

Ovaj učinkovit program pečenja savršen je izbor za svu smrznutu hranu i unaprijed pripremljena jela.

GENTLEBAKE

Ova se funkcija odnosi na blago, sporo i ujednačeno pečenje. Na taj se način vlažnost zadržava u hrani, i ona ostaje super sočna i mekana. Pogodno za pripremu mesa, ribe ili peciva na jednom nivou.

HomeMade oblik - Ravnomjerno pečeno svaki put

Pećnice Gorenje dobro su poznate po svojoj inovativnoj zaobljenoj unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. Oblik HomeMade nadahnut je tradicionalnim krušnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje zraka u usporedbi s konkurentima. Sada je oblik HomeMade u potpunosti preuređen i protok zraka usavršen zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanoj raspodjeli ventilacijskih otvora. Zbog toga je temperatura stabilna u cijeloj pećnici. Nikada više vaša jela neće zagorjeti s jedne strane, a premalo se ispeći s druge strane.

PERFECTGRILL - Dvostruki grijač za ujednačeno hrskavu hranu

Najbolji rezultati pečenja postižu se kombinacijom velikog i malog grijača, kada je manji grijač smješten unutar većeg. Mudro pozicioniranje grijača osigurava optimalno kruženje vrućeg zraka i donosi odlične rezultate pečenja svaki put - tako da je hrana hrskava izvana, a mekana iznutra.

Pizza funkcija - Najbolja pizza u gradu

Ovaj program s podešavanjem temperature pečenja do 300°C posebno je osmišljen kako bi vam pomogao ispeći savršenu pizzu, focacciu, somun i slične pečene delicije.

Jednostavan pristup, jednostavno čišćenje - uklonjiva staklena vrata

Stakla na vratima pećnice mogu se jednostavno ukloniti, osiguravajući lakše čišćenje i zbog toga uvijek izvrstan pogled u pećnicu.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
A
Dimenzije (ŠxVxD)
59.5 x 59.5 x 56.4 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
56-56.4 x 59-60 x 55 cm
Vrsta pećnice
Multifunkcijska
Zapremnina pećnice
71 do 80 l
Dodatno
Čišćenje pećnice
AquaClean
Teleskopske vodilice
Ne
WiFi
-
Zapremnina pećnice
77 l
Dodaci i ostalo
Boja
Crna, Crna mat
Jamstvo
5 godina
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid