...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
8806094337051

PEĆNICA SAMSUNG NV7B44403AB/U3

Pećnice Samsung BT Komentari (0)
610,00 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 579,50 € - već od 48,29 €/mj
Kartice 13-36 rate: 610,00 € - već od 16,94 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 16,94 € kn x 36 mjeseci
  • 20,33 € kn x 30 mjeseci
  • 25,42 € kn x 24 mjeseci
  • 33,89 € kn x 18 mjeseci
  • 50,83 € kn x 12 mjeseci
  • 67,78 € kn x 9 mjeseci
  • 101,67 € kn x 6 mjeseci
  • 203,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
549,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 549,00 €
Cijena dostave 25,74 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Dimenzije (ŠxVxD)
    59.6 x 59.5 x 57 cm
  • Jamstvo
    2 godine
  • Vrsta pećnice
    Multifunkcijska

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Jedna pećnica, tri načina  - Dual Cook

Birajte način pripreme različitih jela za optimalne rezultate. Gornja i donja zona značajke Dual Cook rade neovisno jedna o drugoj ili zajedno. Upotrebljavajte gornju zonu za manja jela, obje zone zajedno za pripremu cijelog niza različitih jela s različitim postavkama i postizanje ukusnih rezultata ili cijelu pećnicu za velika jela.

Natural Steam

Uživajte u ukusnim i sočnim, ali i hrskavim jelima bez potrebe za ikakvom specijaliziranom opremom. Za upotrebu značajke Natural Steam* jednostavno postavite namjensku posudu na dno pećnice i u nju natočite vodu. Tako će se tijekom pripreme jela stvarati para. Ovaj postupak pomaže u očuvanju prirodne vlažnosti namirnica, tako da ostaju sočne i mekane iznutra, uz smeđu boju koja daje hrskavost izvana.

*Dostupno samo na pojedinim modelima

Potpuno ujednačena priprema - Air Sous Vide*

Pripremajte jela ujednačenije bez prekomjernog pečenja ili isušivanja. Sustav pečenja Air Sous Vide* precizno prepoznaje temperature u svakom dijelu unutrašnjosti pećnice, održavajući temperaturu ujednačenom dugo vremena. Tako da se sve peče temeljito, gdje god se u pećnici nalazilo, uz izvrstan okus, mekoću i sočnost.

* Potrebna je zasebna vrećica za sous vide pečenje, koja ne dolazi s pećnicom.

Više užitka, manje napora - SmartThings Cooking

Uživajte još više uz istinski doživljaj kuhinje. SmartThings Cooking* štedi Vaše vrijeme i maksimalno smanjuje napor pripreme jela. Razumijevanjem Vaših potreba, preporučuje Vam personalizirane recepte** i stvara tjedni plan pripreme jela. Donosi Vam i doživljaj vođenoga kuhanja te omogućuje jednostavnu kupnju namirnica***.

* Potrebna je bežična mreža, Samsung račun i aplikacija Samsung SmartThings. Aplikacija Samsung SmartThings podržana je na sustavu Android OS 8.0 (Oreo) ili novijem, optimiziranom za Samsung pametne telefone. Aplikacija je podržana i na modelima iPhone uređaja sa sustavom iOS 13 ili novijim. Aplikacija SmartThings dostupna je u trgovini App Store i Trgovini Play. ** Dostupna je na pojedinim jezicima, uključujući engleski, francuski, njemački, talijanski i španjolski. *** Dostupno samo u UK i Njemačkoj. Podrška za druge

Pećnica se jednostavno i bez napora čisti sama - Katalitičko čišćenje

 

Uštedite vrijeme i poštedite se napora oko ribanja pećnice. Sustav katalitičkoga čišćenja* olakšava održavanje pećnice čistom. Katalitička obloga sa stražnje strane unutrašnjosti pećnice apsorbira mast iz tekućina koje isteku ili iskapaju tijekom kuhanja. Tako pećnica čisti samu sebe bez ikakvog napora ili skupih sredstava za čišćenje.

* Dostupno je samo na pojedinim modelima.

Pripremajte jela na pravi način koji odgovara Vašem ukusu - Sonda za jela*

Lakše provjerite unutarnju temperaturu jela i budite sigurni da je pečeno baš po Vašem ukusu. Uz sondu za jela* nema više nagađanja jer će Vam jasno pokazati kada su i najveći komadi jela ispravno pečeni. A ne morate ni gubiti vrijeme i toplinu zbog otvaranja pećnice radi provjere.

* Dostupno je samo na pojedinim modelima.

Uglađeno, nježno i tiho zatvaranje - Soft Close vrata

Uživajte u doživljaju tiše pripreme jela uz Soft Close vrata. Zatvaraju se uglađeno, nježno i tiho. Zglob na vratima pećnice pomaže da se zadnjih nekoliko centimetara kreću uglađeno, čime se omogućuje sporo i tiho zatvaranje, bez vibracija ili zvukova udaranja.

* Specifikacije mogu ovisiti o modelu.

Pripremajte mnogo više - Veliki kapacitet (76 L)

Pripremajte više većih jela uz pećnicu s golemim kapacitetom od 76 L. Otvara više mogućnosti za pripremu jela kod kuće. Zajedno možete pripremiti mnogo različitih jela, primjerice sve što Vam je potrebno za zabavu. Može i bez problema smjestiti veće namirnice, kao što je velika purica, za obiteljska okupljanja.

Izvanredno učinkovita i ekološki prihvatljiva - Energetska učinkovitost – razred A+

Učinite svoj dom energetski učinkovitijim. Možete upotrebljavati cijelu pećnicu i uživati u izuzetnoj energetskoj učinkovitosti* nazivne snage razreda A+ uz uobičajeni način rada Eco. Zahvaljujući manjoj potrošnji štedi energiju, no i dalje će Vam na raspolaganju biti praktičnost jako velikog i fleksibilnog prostora u pećnici. A smanjene su i štetne emisije CO2.

Kako mjeriti?

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
A+
Dimenzije (ŠxVxD)
59.6 x 59.5 x 57 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
57.9 x 56 x 54.9 cm
Vrsta pećnice
Multifunkcijska
Zapremnina pećnice
71 do 80 l
Dodatno
Čišćenje pećnice
Katalitičko
Teleskopske vodilice
Ne
WiFi
+
Zapremnina pećnice
76 l
Dodaci i ostalo
Boja
Crna
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid