...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

U košarici: 0 kom 0,00 kn 0
0001232633

PERILICA POSUĐA SAMSUNG DW60A8060BB/EO

Ugradbene perilice posuđa Samsung BT Komentari (0)
6.054,44 kn
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 5.751,72 kn - već od 479,31 kn/mj
Kartice 13-36 rate: 6.054,44 kn - već od 168,18 kn/mj
Cijena dostave 140,00 kn za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
-10%
5.449,00 kn
Naša najniža cijena za internet bankarstvo, pouzeće,
kartice jednokratno
 • B
  Energetski razred
  B
 • Kapacitet punjenja
  14 servisa
 • Izvedba
  Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
 • Dimenzije (ŠxVxD)
  59.8-65.5 x 81.5-87.5 x 55-64.5 cm

DW8500AM Ugradbena perilica posuđa s visokom energetskom učinkovitošću (2021)

O proizvodu

Čisti temeljito uz manje napora i manju potrošnju energije

Uživajte u mnogo pametnijem i učinkovitijem načinu čišćenja posuđa. Odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti, a pomicanje košara odvija se bez napora te ih je moguće namjestiti tako da u perilicu lako stanu različiti komadi posuđa. Perilicom posuđa možete upravljati i daljinski, kao i preuzimati specijalizirane programe njezina rada putem aplikacije SmartThings*.

Troši manje energije, čisti učinkovito - Visoka energetska učinkovitost

Manja potrošnja energije uz i dalje učinkovito čišćenje prljavoga posuđa. Prema novom Europskom sustavu energetskog označavanja proizvoda koji stupa na snagu u 2021. godini, odlikuje se visokom ocjenom energetske učinkovitosti s oznakama B/C*. Time je dokazano da troši manje energije bez utjecaja na radna svojstva pranja ili narušavanja funkcionalnosti.

* Energetska oznaka B: DW60A8070** i DW60A8060**, energetska oznaka C: DW60A8050** i DW60A8040**.

Jednostavno još praktičnija - Lako pomicanje po vodilicama

Lako pomicanje po vodilicama

Lakše i sigurnije izvucite košaru punu posuđa. Lako pomicanje po vodilicama koristi sustav vodilica s kugličnim ležajem koji stvara manje trenja pa se košare izvlače i uvlače lako i uz minimalan napor, čak i kada su u njima teške tave. Osim toga, smanjuje se i rizik ispadanja posuđa jer se košare manje tresu.

Funkcija Flex Load

Jednostavnije i sigurnije slaganje različitog posuđa, čaša i šalica. Kut zubaca u srednjoj košari moguće je namještati trima postavkama s pomoću ručice iza nje. Zupci donje košare također se sklapaju prema dolje kako biste mogli složiti veliko posuđe. A funkcija Tumbler Support sigurno na mjestu drži osjetljivo posuđe poput čaša.

Automatsko namještanje

Jednostavnije slaganje posuđa različitih vrsta i veličina. Funkcija namještanja Auto Adjust omogućuje Vam da samo jednim dodirom brzo pomaknete gornju košaru gore ili dolje. Time oslobađate mjesto u donjoj košari za posuđe različitih vrsta i veličina, uključujući visoke lonce, široke pladnjeve i velike tanjure.

Konvertibilna metalna treća košara

Bolje iskoristite prostor u svojoj perilici posuđa. Konvertibilna metalna treća košara na vrhu u sebi ima predviđeno mjesto za kuhinjski pribor i pribor za jelo, čime Vam oslobađa prostor u donjim košarama. To znači i da se posuđe može lako umetati i vaditi, pogotovo s obzirom na to da je košara odvojiva, te se može pomaknuti bilo kamo.

Jasno vidite je li perilica uključena jednim pogledom - Podno informacijsko svjetlo

Brzim pogledom provjerite radi li Vaša perilica posuđa u nekom trenutku! Podno informacijsko svjetlo projicira plavu zraku svjetlosti na pod kada je ciklus pranja u tijeku. Lako se uočava, čak i s udaljenosti. A čim je Vaše posuđe oprano i spremno za vađenje, svjetlo se gasi. Nema više nagađanja!

Pametniji način pranja Vašeg posuđa

Inteligentnije pranje posuđa

Uživajte u pametnijem načinu upravljanja i namještanja svoje perilice posuđa. Rad svoje perilice posuđa možete nadzirati i njime upravljati putem pametnog telefona i aplikacije SmartThings*. A personalizacija ciklusa pranja također je krajnje jednostavna, uz mogućnost preuzimanja bilo kojeg od četiri specijalizirana programa pranja.

Jednostavan daljinski nadzor i upravljanje

Operite svoje posuđe gdje god bili! Aplikacija SmartThings* omogućuje Vam daljinski nadzor i upravljanje Vašom perilicom posuđa putem pametnog telefona, bilo kad i bilo gdje. Lako možete provjeriti njezin status, uključiti/isključiti ju, primati preporuke o ciklusima pranja, birati programe i opcije te primati dijagnostičke informacije.

Personalizirajte svoje iskustvo pranja

Opcija preuzimanja programa omogućuje Vam biranje između četiri dodatna specijalizirana programa, te trenutačno preuzimanje željenoga programa putem aplikacije za pametni telefon. Jednostavno odaberite cikluse “Extra Silence” (osobito tihi rad), “Pots and Pans” (lonci i tave), “Plastic Kitchenware” (plastičan kuhinjski pribor i posuđe) ili “Baby Care” (dječja njega).

* Dostupno na uređajima s operativnim sustavima Android i iOS. Potrebni su Wi-Fi veza i Samsung račun.

Uglađen i jednostavan dizajn kliznih vrata - Kitchen Fit™ klizna vrata*

Pobrinite se da Vaša perilica posuđa savršeno stane u Vaš kuhinjski namještaj. Kitchen Fit™ klizna vrata* odlikuju se kliznom zglobnicom koja poklopcu vrata omogućuje da klizi prema gore kada se vrata otvore. Tako, za razliku od onih s fiksnom zglobnicom, ova se vrata mogu otvoriti u potpunosti, bez potrebe za rezanjem postolja ispod vrata.

* Dostupna su samo na pojedinim modelima: DW60A8060IB, DW60A8040IB.** Prilagodljiv raspon težine panela: 4 – 10 kg (samoprilagodljivo).

Higijensko ispiranje uništava bakterije - Higijenska njega

Higijensko ispiranje uništava bacile i bakterije. Kod određenih programa, higijenska funkcija produljuje završno ispiranje i povisuje temperaturu vode na 70˚C. To omogućuje dubinsko čišćenje i ubija 99,999 % bakterija*. Tako će Vaše posuđe, pribor za jelo i kuhinjski pribor uvijek biti sigurni za upotrebu.

* Temeljeno na ispitivanju koje je provela tvrtka Intertek: ispitnu posudicu u koju su ubrizgane bakterije stavite u perilicu posuđa te prebrojite broj bakterija prisutnih prije i nakon pranja po programu Eco + Sanitize. Uklanja 99,999 % određenih vrsta bakterija, uključujući Escherichia coli, Salmonella enteritidis i Listeria monocytogenes. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

Higijenski očistite unutrašnjost bez sredstva za čišćenje

Održavajte unutrašnjost svoje perilice posuđa higijenski čistom, uz istovremenu ekološku prihvatljivost. Upotrebom funkcije samočišćenja Self Clean, unutrašnjost možete očistiti jednim dodirom gumba. Funkcija uklanja prljavštinu i bakterije koje uzrokuju neugodne mirise, upotrebom isključivo vode, pa Vam nisu potrebna agresivna sredstva za čišćenje. Automatski će Vas obavijestiti* i o tome kada joj je potrebno čišćenje.

* Aplikacija za mobilne telefone dostupna je za Android i iOS uređaje, a potrebna je i Wi-Fi veza.

Manje buke. Manje uznemiravanja kod kuće. - Izvanredno tiha

Maksimalno smanjite razinu buke u svojem domu. Perilica posuđa radi uglađenije i tiše zahvaljujući motoru s pretvaračem. Dolazi i s programom Extra Silence za osobito tihi rad koji posuđe pere nešto sporije, ali stvara 2 decibela manje buke od programa ECO*. Količina buke koju proizvodi čini ju tišom i od knjižnice.

* Extra Silence program za osobito tihi rad: 40~41dB, program ECO: 42~43dB. Temeljeno na ispitivanju provedenom u internom laboratoriju.

Brzo, učinkovito pranje upotrebom bilo kojega programa - Speed Booster

Skratite vrijeme pranja, uz i dalje higijenski čisto i suho posuđe. Jednostavno odaberite funkciju Speed Booster za mnogo brži dovršetak ciklusa pranja, neovisno o tipu programa ili količini posuđa. To je idealno rješenje kada trebate brzo oprati komade posuđa ili tanjura za neki obrok ili zabavu.

Automatski se otvara kako bi otpustila paru radi bržeg sušenja - Automatsko otvaranje

Dobijte kristalno čisto posuđe svaki put uz opciju automatskog otvaranja. Kada postupak ispiranja i sušenja završi, vrata perilice automatski se otvaraju ostavljajući prostor od 10 cm kako bi se omogućio izlazak pare. To Vam donosi brže i bolje rezultate sušenja od uobičajenih metoda što posebno vrijedi za plastično i maleno posuđe.

Sprječava opasno i oštećujuće istjecanje vode - Aqua Stop

Zaštitite se od iznenadne štete nanesene vodom zaštitnom funkcijom Aqua Stop. Prekida dotok vode i struje, a time i rad perilice posuđa u slučaju da otkrije male tragove vode. Tako Vas štiti od strujnog udara i moguće štete koju voda može nanijeti Vašem domu te visokih troškova.

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
B
Izvedba
Ugradbena perilica posuđa sa skrivenim komandama
Kapacitet punjenja
14 servisa
Broj košara
3 (ladica za pribor za jelo)
Materijal unutrašnjosti
Nema informacija
Jamstvo
2 godine
Dimenzije (ŠxVxD)
59.8-65.5 x 81.5-87.5 x 55-64.5 cm
Ostalo
Razina buke
43 dB(A)
Boja
Bijela
Dodatno
Odgoda starta
+
AquaStop / Waterproof sustav
+
WiFi
+
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)