...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
0001190333

PERILICA RUBLJA SAMSUNG WW8NK52E0VW/LE Slim

Perilice rublja Samsung BT Komentari (0)
535,56 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 508,78 € - već od 42,40 €/mj
Kartice 13-36 rate: 535,56 € - već od 14,88 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 14,89 € kn x 36 mjeseci
  • 17,87 € kn x 30 mjeseci
  • 22,33 € kn x 24 mjeseci
  • 29,78 € kn x 18 mjeseci
  • 44,67 € kn x 12 mjeseci
  • 59,56 € kn x 9 mjeseci
  • 89,33 € kn x 6 mjeseci
  • 178,67 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
482,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 482,00 €
Cijena dostave 31,02 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Kapacitet punjenja
    8 kg
  • Broj okretaja centrifuge
    1200 o/min
  • Izvedba
    Perilica s prednjim punjenjem

WW5500K Perilica rublja s prednjim punjenjem s opcijama Add Wash™, Eco Bubble™, higijensko čišćenje parom, 8 kg

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Dodajte bilo koji odjevni predmet bilo kada - Add Wash™

Opustite se dok se rublje pere. Ako ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće koji je potrebno oprati, naša Add Wash™ vratašca za dodavanje omogućuju Vam jednostavno i brzo ubacivanje dodatnih količina odjeće ili deterdženta* nakon što ciklus pranja već počne**. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati.

* Moguće je samo dodavanje predmeta od tkanine, odjeće, deterdženta i omekšivača.** Add Wash vratašca za dodavanje moguće je otvoriti samo ako je temperatura u bubnju manja od 50 °C.

Snažni mjehurići - Eco Bubble™

Uživajte u učinkovitom čišćenju, čak i pri niskim temperaturama*, zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji. Deterdžent se pretvara u mjehuriće, stoga brzo ulazi u tkaninu i s lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine**.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456-2010 / količina rublja težine 4 kg / Super Eco Wash pranje hladnom vodom (WF80F5E5U4W) u usporedbi s postavkom za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Utemeljeno na izvješću laboratorija za ispitivanje rezultata tvrtke Springboard Engineering na EMPA trakama, u usporedbi uobičajenog deterdženta i tehnologije mjehurića bez mehaničkog djelovanja.

Tanja izvana, veći kapacitet iznutra

Unatoč uglađenu i tanku dizajnu, zahvaljujući velikom kapacitetu od 8 kg omogućuje Vam pranje velike količine rublja u jednom punjenju – i do 12 ručnika*. Tako smanjuje učestalost pranja što Vam štedi vrijeme, energiju i vodu.

* Na temelju ručnika veličine 60 cm x 112 cm.

Higijensko čišćenje parom

Odjeću dubinski i higijenski čisti parom. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja Vašeg rublja bez prethodnih tretmana. Otpušta paru s dna bubnja, zbog čega ona temeljito prožima svaki predmet. To uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9 % bakterija* i alergena**.

* Na temelju Intertekova ispitnog izvješća za higijensko čišćenje parom. Uklanja 99,9 % određenih vrsta bakterija, uključujući Staphylococcus aureus i Escherichia coli. **Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.** Na temelju ispitnog izvješća Britanske zaklade za alergije (BAF) za program higijenskoga čišćenja parom. Uklanja alergene koje stvaraju grinje iz kućne prašine.

Intenzivno čišćenje - Bubble Soak namakanje s mjehurićima

Savršeno očistite odjeću, čak i ako je stvarno prljava. Funkcija namakanja s mjehurićima pomaže ukloniti mnoštvo tvrdoglavih mrlja poput onih od krvi, čaja, vina, šminke i trave. Odjeća se temeljito namače u aktivnim mjehurićima, zbog čega se prljavština i mrlje otpuštaju te se mogu učinkovitije ukloniti*.

* Ispitano u skladu s normom IEC 60456, 5. izdanje / količina rublja težine 8 kg / s namakanjem u mjehurićima u usporedbi s ciklusom za pamuk pri 40/60 °C, sintetiku pri 60 C i traper pri 40 °C bez namakanja u mjehurićima.

Trajne performanse - Tehnologija digitalnog pretvarača

Tehnologija digitalnog invertera upotrebljava snažne magnete za tiši rad i snažnije rezultate, uz manju potrošnju energije od univerzalnog motora. Upotrebom motora bez četkica omogućena je izvanredna trajnost** – podržana desetogodišnjim jamstvom.

* Općenito govoreći, razina buke smanjena je za 5 dBA u pranju i 3 dBA pri centrifugiranju. Podatci se temelje na oznaci ERP, za model F500 8 kg 1400 o/min WF80F5E5P4W s motorom s digitalnim pretvaračem i model Vistula 8 kg, 1400 o/min WF1804WPC s univerzalnim motorom.** Udruga za električne, elektroničke i informacijske tehnologije u Njemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) dodijelila joj je 23-godišnji certifikat trajnosti. Stvarni životni vijek uređaja može ovisiti o uvjetima upotrebe.

Izvanredno lijep dizajn - Crystal Gloss vrata

Crystal Gloss vrata u prozirno bijeloj ili oceanski plavoj boji pružaju najbolji estetski doživljaj.

Lako rješavanje problema - Smart Check

Smart Check sustav za automatsko praćenje pogrešaka otkriva i dijagnosticira probleme te pruža jednostavna rješenja za njihovo otklanjanje iz aplikacije za pametne telefone. Tako štedi Vaše vrijeme i novac, a izbjeći ćete i nepotrebne dolaske vodoinstalatera u nezgodnom trenutku!

Nježno se brine o Vašim tkaninama - Diamond Drum

Jedinstven „lagano zakrivljen” dizajn Diamond Drum bubnja odlikuje se glatkim izbočinama zahvaljujući kojima je osobito nježan prema Vašoj odjeći. Njegove sitne rupice za ispuštanje vode također pomažu zaštititi tkanine jer odjeća neće zaglaviti u njima.

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORMACIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Energetski razred
C
Izvedba
Perilica s prednjim punjenjem
Kapacitet punjenja
8 kg
Broj okretaja centrifuge
1200 o/min
Dimenzije (ŠxVxD)
60 x 85 x 45.6 cm (neto dimenzije)
Slim model
Da
Prosječna godišnja potrošnja energije
63 kWh (100 ciklusa)
Dodatno
Automatsko doziranje
-
Odgoda starta
+
Kratki program
+
AquaStop
-
WiFi
-
Naknadno dodavanje rublja
+
Značajke
AddWash, Bubble Soak, Tehnologija mjehurića, Zaključavanje za djecu, Kraj odgode, Tip bubnja, Jednostavno glačanje, Zadnja memorija, Motor s digitalnim pretvaračem, Pametna provjera, VRT
Programi
Eco 40-60, 15' Quick Wash, Posteljina, Pamuk, Colours, Osjetljivo rublje, Drain/Spin, Drum Clean, Hygiene Steam, Intense Cold, Mixed Load, Temeljito, Pretpranje, Ispiranje+centrifuga, Sintetika, Vuna
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Jamstvo
2+3 godine (uz registraciju)
Razina buke
72 dB(A)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
Informacijski list
Opis datoteke Format Preuzimanje
Informacijski list Format: pdf Datoteka
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid