...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
8806090144448

PLOČA ZA KUHANJE SAMSUNG NZ84T9747VK/UR

Ploče za kuhanje Samsung BT Komentari (0)
2.110,00 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 2.004,50 € - već od 167,04 €/mj
Kartice 13-36 rate: 2.110,00 € - već od 58,61 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 58,61 € kn x 36 mjeseci
  • 70,33 € kn x 30 mjeseci
  • 87,92 € kn x 24 mjeseci
  • 117,22 € kn x 18 mjeseci
  • 175,83 € kn x 12 mjeseci
  • 234,44 € kn x 9 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
1.899,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1.799,00 €
Cijena dostave 8,55 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Dodatna zaštita

  • Izvedba
    Indukcijska ploča za kuhanje
  • Izvedba
    Ploča s integriranom napom
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    83 x 21.1 x 51.5 cm
  • Jamstvo
    2+3 godine (uz registraciju)

Besplatna dostava uz promo kupon DOSTAVA za sve načine plaćanja osim pouzećem.

O proizvodu

Donošenje novog sklada dizajna u Vašu kuhinju - Infinite line™

Stvorite kuhinju svojih snova – koja radi, osjeća se i izgleda bolje. Uređaji Samsung Infinite line™ odlikuju se profinjenim okomitim dizajnom, s ravnim površinama, što privlači pažnju stilom. Niz naprednih tehnologija pruža dinamičnu i fleksibilnu izvedbu.

Nova izvedba za ploče za kuhanje - Ploča za kuhanje s integriranim ekstraktorom

Postavite svoju ploču za kuhanje bilo gdje i brzo osvježite zrak. Integrirana napa u središtu ploče za kuhanje hvata mirise i pare u trenu uz snažnu brzinu ventilacije od 620 m²/h. I, bez posebne nape, možete postaviti ploču za kuhanje gdje god želite, kao na otočni stol.

Elegantno besprijekorna za vrhunski izgled - Flushed Fit dizajn

Stvorite besprijekoran kuhinjski interijer vrhunskog izgleda. Minimalistički Flushed Fit dizajn ploče za kuhanje ima čist i moderan izgled. Savršeno pristaje uz površinu Vašeg postojećeg ormarića kako bi stvorio potpuno integriran izgled. Također je jednostavan za održavanje s lakim pristupom odozdo*.

* Osim plamenika i sklopa ploče napajanja (PBA).

Više fleksibilnosti, veći izbor posuđa - Dual Flex Zone

Kuhajte mnogo različitih jela odjednom uz Dual Flex Zone. Ovaj iznimno široki, otvoreni prostor ima dva područja Flex Zone u obliku pravokutnika, što Vam daje puno veću fleksibilnost. Možete koristiti različite vrste posuđa, uključujući velike i duge posude. To čini kuhanje velikih, obiteljskih obroka puno lakšim.

Brzo uklanja neugodne mirise i osvježava zrak - Velika usisna snaga (620 m²/h)

Uživajte u ugodnom i zdravom okruženju za kuhanje sa snažnom ventilacijom. Integrirana napa uklanja neugodne mirise i osvježava kuhinjski zrak u trenu s nevjerojatnom usisnom snagom od 620 m²/h. I ne trebate pronaći dodatni prostor za zasebnu napu, tako da je vrlo prostorno učinkovita.

Manje smetnje - Manje buke

Izbjegnite stvaranje smetnji u svom domu pomoću tihog ventilacijskog sustava. Njegov BLDC motor bez trenja i četkica značajno smanjuje buku. Čak i pri najvećoj brzini stvara samo 72 decibela, što je poput normalnog razgovora. Stoga je u svakodnevnoj uporabi tiša od konvencionalne nape*.

* Napa s otvorom obično stvara 72 dB.

Uštedite energiju, novac i očuvajte okoliš - Energetski razred nape A+

Koristite manje energije, ali još uvijek učinkovito čistite zrak s A+ energetskom učinkovitošću nape. U automatskom načinu rada automatski prilagođava snagu usisavanja prema onome što kuhate. Optimizira potrošnju energije, bez utjecaja na njegovu izvedbu, štedeći novac na Vašim računima za struju.

Otjerajte mirise kuhanja - Uklonjivi keramički filtar za mirise

Spriječite da se neugodni mirisi zadrže u kuhinji. Uklonjivi keramički filtar za mirise uklanja jake mirise kuhanja, tako da možete uživati ​​u svježijem domu. Također ga je lako održavati čistim jer je izrađen od keramike. Jednostavno ga odvojite i zagrijte u pećnici kako biste održali optimalnu učinkovitost dezodoriranja.

Filter ulja koji se lako pere - Easy Clean Filter za masnoću

Održavajte filtar za masnoću i unutrašnjost nape stvarno čistima. Easy Clean aluminijski filtar za masnoću hvata ulje u zraku kako bi zrak bio puno čišći. Eventualna tekućina se skuplja u posudu tako da se može lako ocijediti. A filtar se može brzo ukloniti i oprati kako bi se osigurala optimalna učinkovitost.

Intuitivno i jednostavno upravljanje jednim potezom - Upravljanje dodirom

Uživajte u puno lakšem načinu kuhanja s pravom toplinom. Slide Touch Control omogućuje brzu i preciznu kontrolu temperature kuhanja. Jednostavno prijeđite prstom preko LED zaslona kako biste podesili razinu topline jednim laganim pokretom. A s 15 razina snage možete biti točni s postavkama.

Jednostavna kontrola topline s 3 unaprijed postavljene razine - Upravljanje temperaturom

Postignite dosljedno dobre rezultate što god kuhali. Funkcija upravljanja temperaturom omogućuje Vam jednostavan odabir optimalne temperature koja odgovara različitim stilovima kuhanja. Ima 3 unaprijed postavljene razine za topljenje osjetljivih sastojaka (42°C), zagrijavanje hrane (74°C) i kuhanje tijekom duljeg razdoblja (92°C).

Počnite kuhati brže i sigurnije - Automatsko zagrijavanje

Počnite kuhati brzo i sigurno. Korištenjem funkcije Automatic Heat Up, zona kuhanja se zagrijava na najvišoj razini topline dok posuda ne postigne željenu temperaturu. Tako možete brže skuhati hranu, ali bez opasnosti da će zagorjeti, jer temperatura ne prelazi postavljenu razinu.

Neka Vaša ploča za kuhanje bude sigurnija za djecu - Sigurnosno zaključavanje za djecu

Zaštitite svoju djecu vrhom prsta! Sigurnosno zaključavanje za djecu sprječava djecu da aktiviraju površinu za kuhanje. Upravljačka ploča može se potpuno zaključati jednim pritiskom na gumb. Onemogućuje slučajno ili namjerno uključivanje ploče za kuhanje, tako da se male ruke neće opeći.

Kuhanu hranu držite na toplom - Održite toplinu

Održavajte posuđe na savršenoj temperaturi, baš kao i tek skuhanu hranu, pomoću postavke Održavanje topline. Druga razina klizne upravljačke trake za svaku zonu kuhanja stvara idealnu toplinu za kuhanje. Stoga je lako održavati hranu na pravoj temperaturi dok Vi dovršavate ostatak obroka.

Zone za kuhanje - snaga

Snaga svih zona: 2.1 / 3.7 Kw

SAMSUNG SLUŽBENA STRANICA - PROVJERA TOČNOSTI I DODATNIH INFORAMCIJA

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Indukcijska ploča za kuhanje, Ploča s integriranom napom
Dimenzije (ŠxVxD)
83 x 21.1 x 51.5 cm
Ugradbene dimenzije (ŠxVxD)
80.7 x - x 49.2 cm
Površina ploče
Staklokeramika
Dodaci i ostalo
Boja
Crna
Jamstvo
2+3 godine (uz registraciju)
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid