...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57188543

REVLON SALON ČETKA ZA KOSU 2U1

Oblikovanje kose Revlon Komentari (0)
54,44 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 51,72 € - već od 4,31 €/mj
Kartice 13-36 rate: 54,44 € - već od 1,51 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 18,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
49,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 49,00 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Izvedba
    Četka za kosu
  • Jamstvo
    2 godine
  • Četka za sušenje i povećanje volumena kose u jednom koraku
O proizvodu

Revolucionarna četka za sušenje i povećanje volumena kose u jednom koraku osmišljena je za pružanje prekrasnog volumena i briljantnog sjaja u samo JEDNOM KORAKU. Jedinstven oblik četke ima blago zaobljene strane za zaglađivanje kose, dok okrugli rubovi podižu volumen pri korijenu kose i divno uvijaju vrhove za prekrasne frizure u manje vremena.

IONIC TECHNOLOGY™

Ovo jedinstveno sušilo za kosu opremljeno je IONSKOM TEHNOLOGIJOM koja omogućuje raspršivanje kapljica vode u kosi negativnim ionima za njezino brže sušenje. Kosa je na taj način njegovana, glatka i sjajnija te istovremeno manje neuredna i naelektrizirana.

Keramički premaz

Pomaže smanjiti oštećenja kose zbog pretjeranog oblikovanja, ujednačujući raspodjelu topline koja brzo prodire u kosu iznutra prema van.

Oblikovanje kose

  • Kosu uvijek osušite ručnikom kako biste uklonili višak vode i raščešljajte je češljem ili četkom. Oblikovanje kose bit će brže ako je kosa vlažna, a ne mokra.
  • Ukopčajte uređaj u električnu utičnicu i odaberite željenu postavku na prekidaču. Postavku HIGH (II) upotrijebite na gustoj ili gruboj kosi, a postavku LOW (I) na tankoj ili rijetkoj kosi.
  • Najbolje rezultate postići ćete ako kosu razdvojite na odgovarajuće pramenove.
  • Za sušenje sa zaglađivanjem, uređaj držite blizu korijenu kose i četkajte je naniže prema vrhovima. Kombinacija najlonskih zubaca sa zaobljenim vrhovima brzo raspetljava kosu, a prirodna vlakna je nježno hvataju kako bi je zagladila i dala joj sjaj.
  • Za bujnije frizure, držite uređaj pod kosom blizu njezina korijena i izvlačite kosu uvijajući četku prema vrhovima. Za dodatno podizanje kose pri korijenu, držite sušilo dvije do tri sekunde pod korijenom kose.
  • Kako biste uvili vrhove kose prema unutra, držite uređaj pod vrhovima dvije do tri sekunde prije rotiranja prema unutra. Kako biste uvili vrhove kose prema van, držite uređaj pod vrhovima dvije do tri sekunde prije rotiranja prema van.
  • Postupak ponovite za preostale pramenove dok ne ostvarite željeni izgled.
  • Kada završite oblikovanje, isključite uređaj. Prije spremanja pričekajte da se uređaj potpuno ohladi.
Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Četka za kosu
Dodaci i ostalo
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid