...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
Centar tehnike Proizvodi Dodatni pribor Pribor za aparate za vakumiranje SET FOLIJA ZA VAKUMIRANJE STATUS 3x280 / 4x200 / 5x120
57196552

SET FOLIJA ZA VAKUMIRANJE STATUS (3x280, 4x200, 5x120)

Pribor za aparate za vakumiranje Status Komentari (0)
24,33 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 23,12 € - već od 1,93 €/mj
Kartice 13-36 rate: 24,33 € - već od 0,68 €/mj
-10%
21,90 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 21,90 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Izvedba
    Role

Pripremate se na vakuumiranje većih količina namirnica i ne znate, koje dimenzije vakuumskih vrećica kupiti? S 12-dijelnim setom folija u roli ćete zasigurno moći izraditi vakuumske vreće primjerene veličine za sve vrste namirnica.

O proizvodu

12-dijelni set Statusovih folija sastoji se od tri različite dimenzije folija u roli

U setu folija su uključene folije u roli širine 280, 200 i 120 milimetara te dužine 3000 mm, koje omogućuju izradu vakuumskih vrećica različitih dužina, ovisno o potrebi. Upotreba folije u roli je najoptimalnija i najekonomičnija jer možete dužinu vrećice potpuno prilagoditi namirnici, koju pakirate. Za vas to znači da ćete uštedjeti dva puta: kupnjom ugodnijeg seta folija i pri izradi vrećica za vakuumiranje.

Izradite vakuumsku vreću, koja je potpuno prilagođena namirnici

Folija u roli je namijenjena izradi vrećica po potrebi ovisno o veličini i količini namirnica, koje želite vakuumirati.

  • Širu foliju u roli (280 x 3000 mm) – 3 kom – odaberite za vrećice, u koje ćete vakuumirati veće komade mesa, cijelo povrće ili veće pakete narezanog povrća. Upotrijebite ju i za sireve, slaninu i pršut u komadu.
  • Uža folija u roli (200 x 3000 mm) – 4 kom – je primjerena za vakuumsko pohranjivanje manjih namirnica u komadu ili narezanih suhomesnatih proizvoda, s kojima je narezak pripremljen u nekoliko minuta. Uže vrećice za vakuumiranje koristite za manje komade sira, suho voće i oraščiće, kobasice, bobičasto voće i manje paketiće narezanog povrća.
  • Folija u roli za salame (120 x 3000 mm) – 5 kom – je primjerena za salame i kobasice ali i za vakuumiranje ostalih namirnica duguljastog oblika jer možete izraditi vrećice, koje su potpuno prilagođene veličini namirnica. Upotrijebite ju za pohranjivanje začina, oraščića, šparoga te narezanog voća i povrća u manjim paketićima.

Statusova folija za vakuumiranje u roli je najbolja za pohranjivanje suhomesnatih proizvoda s kolinja.

Vakuumsko pohranjivanje štiti (zamrznute) namirnice od propadanja i užeglosti

Vakuumsko pohranjivanje u vrećicama štiti namirnice od oksidacije, što znači da produži njihovu postojanost do četiri puta. Vakuumiranjem odstranite kisik iz vreće i znatno usporite propadanje hrane, koje se kaže s promjenom boje i arome. Pohranjivanje u kvalitetnim vakuumskim vrećicama je pri zamrzavanju još toliko važnije jer su namirnice u dovoljno debelim vrećicama zaštićene od užeglosti zbog zamrzavanja posljedica čega je i žarki okus.

Set folija za vakuumiranje je izrađen od kvalitetnih materijala

Statusova folija za vakuumiranje je proizvedena u Sloveniji od kvalitetnih materijala s certifikatima, koji garantiraju da je folija sigurna za pohranjivanje hrane. To znači da folija ne utječe na miris i okus pohranjene hrane, zato zamrznute namirnice nemaju neugodan okus po plastici.

Statusove vrećice za vakuumiranje su izrađene od poliamida i polietilena. Poliamid je na vanjskom sloju folije i garantira nepropusnost kisika. Debljina poliamida je čak 30 odnosno 20 µm. Unutrašnji sloj folije je od polietilena, koji je po zadnjim istraživanjima među najprimjerenijim materijalima za pohranjivanje hrane. Ima i ključnu ulogu pri kvalitetnom varenju vrećica. Statusova folija u roli je bez BPA te je primjerena i za pranje u perilici suđa i sous vide kuhanje.

Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Prednost Statusove folije za vakuumiranje je u debljini, materijalima i rebrastom profilu

Statusova folija za vakuumiranje je najdeblja folija na tržištu i u rebrastom sloju mjeri čak 130 µm. Skupa s glatkim slojem debljine 100 µm djeluje kao pregrada protiv vanjskih utjecaja kao što su užeglost radi zamrzavanja i arome drugih, nezavakuumiranih namirnica.

Rebrasti profil je detalj, koji ima važnu ulogu pri učinkovitom isisavanju zraka iz vrećice. Naime, omogućuje da s vakuumskim aparatom potpuno isisate zrak iz vrećice i da oko zavakuumiranih namirnica ne ostanu mjehurići zraka.

I visina rebrastog profila ima posebnu funkciju. Statusov profil je visok 0,2 mm i garantira da su vrećice jednako kvalitetno zavakuumirane u početnim i daljnjim ciklusima vakuumiranja. Korisnici drugih vrećica često imaju poteškoće s dugotrajnijim vakuumiranjem i misle da je problem u aparatu ali za kvalitetno vakuumiranje su najvažnije kvalitetne vrećice.

Set folija za vakuumiranje za duplu uštedu: povoljna cijena i 4 puta duža postojanost hrane

Statusova folija za vakuumiranje je najbolji odabir za produživanje postojanosti i svježine hrane jer je:

  • nepropusna,
  • neškodljiva po namirnice,
  • neutralna na miris i okus,
  • bez BPA,
  • primjerena za višekratnu upotrebu i
  • sigurna za sous vide kuhanje.
Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Role
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid