...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57186463

Slušalice PHILIPS SHB2505WT/10 Bijele

Slušalice Philips Komentari (0)
84,99 €
Izračun rata

Kartice 2-36 rate: 84,99 € - već od 2,36 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 14,17 € kn x 6 mjeseci
  • 28,33 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-12%
74,99 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 74,99 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Nemojte zaustavljati glazbu
O proizvodu

Imat ćete do 20 sati reprodukcije i 14 sati razgovora

Zahvaljujući prijenosnoj kutiji za punjenje ove vas slušalice neće iznevjeriti. Jedno punjenje osigurava do tri sata reprodukcije ili razgovora. Ako je kutija potpuno napunjena, dobivate dodatnih 9 sati kroz više punjenja. Samo vratite slušalice u kutiju svaki put kad ih treba napuniti. Potpuno punjenje traje 1,5 sati.

Meka gumena krilca. Dobro prianjanje i udobnost

Glazbu možete slušati doista udobno zahvaljujući dobrom prianjanju i laganom dizajnu. Meka gumena krilca sigurno prianjaju ispod nabora vanjskog dijela uha. Izmjenjive gumene kapice omogućuju vam savršeno prianjanje pa nećete propustiti nijedan ton.

Neodimijske akustičke pogonske jedinice od 6 mm. Odličan zvuk, snažan bas

Neodimijske akustičke pogonske jedinice od 6 mm daju odličan zvuk i snažan bas. Akustička cijev ovalnog oblika daje maksimalnu pasivnu zvučnu izolaciju. Način rada Mono pruža opciju da ostavite jedno uho slobodno kad želite pratiti što se događa u svijetu oko vas.

Višefunkcijska tipka. Lako upravljajte glazbom i pozivima

Lako upravljajte glazbom i pozivima s pomoću višefunkcijske tipke. Ne sviđa vam se pjesma koja se trenutačno reproducira? Preskočite je dugim pritiskom. Želite odbiti poziv i nastaviti slušati? Jednostavan pritisak tipke pobrinut će se za to. Ugrađeni mikrofon s funkcijom sprječavanja odjeka održava čistoću zvuka kada želite pričati.

Dvostruki pritisak tipke aktivirat će glasovnog pomoćnika na telefonu

Aktivirajte glasovnog pomoćnika na telefonu dvostrukim pritiskom tipke. Zatražite od Siri ili pomoćnika Google Assistant da podesi popis za reprodukciju, uspostavi poziv ili pošalje poruke prijateljima, provjeri vremensku prognozu i još mnogo toga.

 

Pametno uparivanje. Automatski pronađite svoj Bluetooth uređaj

Slušalice su spremne za uparivanje čim ih izvadite iz kutije. Jednom kad se upare, zapamtit će zadnji uređaj s kojim su bile uparene.

Ugrađeni mikrofon sprječava odjek pa je zvuk jasan

Nema više iritantnih odjeka tijekom telefonskih razgovora. Zahvaljujući našoj funkciji sprječavanja odjeka uvijek ćete imati čistu i neometanu vezu.

Prijenosna kutija za punjenje. Više punjenja u džepu

Idite u teretanu. Zatim na stazu. Ove potpuno bežične slušalice koje se umeću u uši isporučuju se s izuzetno prijenosnom kutijom za punjenje.

Tehničke specifikacije
Dodaci i ostalo
Boja
Bijela
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid