...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57198897

USISAVAČ GORENJE SVC216FMLBK

Usisavači Gorenje Komentari (0)
131,11 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 124,56 € - već od 10,38 €/mj
Kartice 13-36 rate: 131,11 € - već od 3,64 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 11,00 € kn x 12 mjeseci
  • 14,67 € kn x 9 mjeseci
  • 22,00 € kn x 6 mjeseci
  • 44,00 € kn x 3 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-10%
118,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 118,00 €
Cijena dostave 7,20 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Razina zvučne snage
    78 dB
  • Izvedba
    Bežični štapni usisavač
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    25 x 111 x 22 cm
  • Jamstvo
    2 godine
O proizvodu

RUBBERWHEELS - Kotači obloženi gumom

Kotači obloženi gumom sprječavaju oštećivanje osjetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po mekim ili tvrdim površinama.

Bez vrećice i bez kabla

Dizajniran za brže obavljanje posla sa potpunom slobodom koju omogućava nepostojanje kabla. Možete dosegnuti visoke, niske i sve moguće ćoškove bez da vas u tome sprječava kabl. Njegova ciklonska snaga će se pobrinuti za sve. Kada se napuni jednostavno ispraznite posudu za prašinu.

Li-Ion tehnologija

Kada se napuni u potpunosti, dobit ćete do 45 minuta rada zahvaljujući snažnoj 21.6V Li-ion bateriji, bez gubitaka u usisnoj snazi.

2 u 1

Uživajte u svim prednostima uspravnog usisivača koji se može pretvoriti u ručni u samo djeliću sekunde. Pobrinite se za svaki kutak - od usisavanja podova do usisavanja kauča, unutrašnjosti auta, ili teško dosegljivih gornjih polica.

Motorizovana turbo četka

Tehnološki napredna turbo četka sa ekstra širokom motorizovanom roler četkom omogućava bolje usisavanje. Ona kupi prljavštinu i ostatke sa tvrdih površina i tepiha. Dizajn koji omogućava odstranjivanje roler četke omogućava jednostavno čišćenje. Mekane obloge i branici čine je nježnom za tvrde površine i namještaj.

Nastavci

Uz motoriziranu cijevnu četku, ovaj koristan uspravni usisivač također dolazi s četkom za prašinu i nastavkom za usisavanje sa uskim utorom. Mogu se koristiti na dugom usisnom crijevu ili direktno na ručnom dijelu usisavača. Uz različite kombinacije pobrinut ćete se za sve zadatke kod kuće ili u uredu.

Fleksibilno LED osvjetljenje

Zahvaljujući pametnom dizajnu, usisivač ima izuzetan doseg koji omogućava da dosegnete jednostavno udaljene ćoškove i da usisavate ispod ormara, stolova i kauča. Šest snažnih LED svjetala će osvijetliti zatamnjene prostore i time dodatno olakšati vaš posao.

Indikator statusa baterija

Bez razloga za zabrinutost jer će status baterije biti jasno prikazan na dršci. Gubitak snage vas neće nikada spriječiti i zaustaviti usred vašeg posla.

Napunite i odložite

Kada završite sa usisavanjem, jednostavno odložite usisivač na zidnu montiranu bazu koja ima funckiju punjača. Tako ćete uvijek znati gdje vam se vaš pomoćnik nalazi i gdje vas čeka kada ga zatrebate, a baterija će uvijek biti spremna za narednih 45 minuta posla.

Jednostavno pražnjenje

Odstranite ručni dio i istresite u najbližu korpu. Oslobodite poklopac posude za prašinu povlačenjem držača i jednostavno istresite prašinu napolje.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Razina zvučne snage
78 dB
Izvedba
Bežični štapni usisavač
Dimenzije (ŠxVxD)
25 x 111 x 22 cm
Kapacitet spremnika za prašinu
0.5 l
Radijus rada
Bežični
Dodatno
Vrijeme punjenja
6 h
Vrijeme rada
45 min
Zahtjevi
Za svakodnevne potrebe
Dodaci i ostalo
Boja
Crna, Srebrna
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid