...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
57197285

Usisavač iRobot ROOMBA Combo i8+ (i8578)

Robotski usisavači iRobot Komentari (0)
769,99 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 679,00 € - već od 56,58 €/mj
Kartice 13-36 rate: 769,99 € - već od 21,39 €/mj
Izračun rata Leanpay
Jednostavna kupovina na rate
  • 21,39 € kn x 36 mjeseci
  • 25,67 € kn x 30 mjeseci
  • 32,08 € kn x 24 mjeseci
  • 42,78 € kn x 18 mjeseci
  • 64,17 € kn x 12 mjeseci
  • 85,56 € kn x 9 mjeseci
  • 128,33 € kn x 6 mjeseci

USLUGA LEANPAY JE NEDOSTUPNA OD 1.7.2023.

-16%
649,00 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 649,00 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)

Pošaljite upit za ovaj proizvod.

Ispunite kontakt obrazac ili nas kontaktirajte na +385 31 499 573.

Proizvod je trenutno nedostupan.

  • Funkcija
    Usisavanje + Mokro pranje
  • Senzori
    Izbjegavanje prepreka • Senzor visine
  • Planiranje putanje
    Da, kroz mobilnu aplikaciju
  • Dimenzije (ŠxVxD)
    34 x 9.3 x 34.2 cm

Robotski usisavač i perač

  • Zamijeni i peri
  • Uči način na koji čistite
  • Pametno upravljanje
O proizvodu

Sustav čišćenja u četiri razine

Novi Roomba Combo™ i8 robotski usisavač s 10x Power-Lifting Suction* uklanja prašinu i drugu prljavštinu s poda. Bočnom četkom za čišćenje čisti zidove i kutove i s automatskom glavom za čišćenje podesivom po visini prilagođava se različitim vrstama podova, a s dvostrukim gumenim valjcima za sve vrste površina sprječava da se dlake i dlake kućnih ljubimaca zapetljaju oko valjaka i koristi sustav pranja koji održava podove sjajnima i čistima. Visoko učinkoviti filtri koji zadržavaju do 99% prašine veličine do 1 mikrona osiguravaju manje prašine čak i na namještaju. Ovo je robot kojeg možete koristiti za usisavanje ili za usisavanje i pranje podova s naprednom navigacijom. Bilo da trebate samo usisati ili obrisati pod robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ može učiniti jedno ili oboje. Od smrvljenih krekera do svakodnevnih otisaka cipela ovaj uređaj može podnijeti sve.
*u usporedbi sa serijom 600

Zamijeni i peri

Udvostručite čišćenje uz samo jedan aparat. Samo usisajte ili pridodajte i spremnik Roomba Combo® kako biste i usisavali i prali glatke podove. Roomba Combo™ i8+ može raditi kao usisavač za sve vrste podova ili kao usisavač + perač za tvrde podove jednostavnom promjenom četke. Umetnite priloženi Roomba Combo™ spremnik i vaš robot će otkriti kada je vrijeme za usisavanje i brisanje tvrdih podova pomoću tehnologije Imprint® Smart Mapping. Jednostavno zamijenite Roomba Combo™ spremnik i bit će postavljen samo za usisavanje ili za usisavanje i brisanje tvrdih podova.

Automatski se prazni

Automatsko pražnjenje Clean Base® omogućuje da se spremnik sam isprazni. Uklanjanje vraćice za nesmetano disanje. Napredne vrećice hvataju i sitne čestice - i do 0,7 mikrona - a kad izvadite punu vrećicu, ona se sama posve zatvara, tako da iz nje ne izlazi oblak prašine. Na uklanjanje vrećica i usisavanje možete zaboraviti tjednima.

Zaboravite na usisavanje tjednima

Brine o čišćenju od početka do kraja. Sama prazni svoj spremnik, puni se i nastavlja s čišćenjem sve dok ne obavi posao. Rješava Vas brige oko usisavanja tjednima.

Pobriše do 55m²

Roomba Combo™Bin možete napuniti vodom. Robotski usisavač Roomba Combo™ i8 dizajniran je tako da možete prilagoditi svoje čišćenje i pokriti više prostora kako biste dobili dodatni sjaj koji vam je potreban, kad god vam je potreban.

Zna najbolji način čišćenja svake prostorije

Za inteligentno čišćenje, robotski usisavač i čistač Roomba Combo™ i8+ uči raspored vašeg doma kako bi stvorio Imprint® pametne karte. Koristi te karte za brisanje u urednim redovima i pamti gdje je stao kad je baterija bila slaba, uz pametno punjenje i nastavak za ponovno punjenje i početak ponovno tamo gdje je stao.

Sve što Vam je potrebno za brisanje i usisavanje

Robotski usisavač i perač podova Roomba Combo™ i8+ koristi jastučiće za čišćenje za višekratnu upotrebu. Također možete zamijeniti fitilj, filtre i jastučiće. Dodali smo podložak protiv kapanja za perač podova na mjestu gdje se nalazi uređaj kada se ne koristi kako bismo izbjegli vlaženje poda.

“Roomba®, očisti mi kuhinju“

Ako uđete kroz vrata i vidite mrvice ispod kuhinjskog stola možete upotrijebiti aplikaciju iRobot Home ili glasovnog asistenta da kažete robotskom usisavaču Roomba Combo™ i8+ da odmah usisava i obriše područje, i to zapravo i čini.

*Radi s glasovnim asistentima Alexa, Google i Siri, tako da svom pomoćniku možete jednostavno reći što želite od Roombe*.

Čisti kada, gdje i kako želite

Kada odaberete iRobot, odabirete inovativne proizvode podržane snažnim operativnim sustavom. iRobot OS povezuje vaše proizvode s aplikacijom iRobot Home kako bi ponudio personalizirano čišćenje i automatski ažurirao vaš softver kada nove značajke budu dostupne. Možete odrediti čiste zone i usmjeriti čišćenje kamo želite, a za one dijelove doma u kojima ne želite pranje jednostavno odredite „zone bez pranja“.

Vaša privatnost je naš prioritet

iRobot je predan najvišim standardima zaštite podataka. Oni su zaštićeni i koriste se samo za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota. Naše poštovanje prema vašem osobnom prostoru proteže se od fizičkog do virtualnog, koristeći samo najviše standarde sigurnosti podataka, uz naše obećanje da ćemo vaše podatke zaštititi na odgovarajući način. Koristimo podatke kako bismo pružili bolje iskustvo i pomogli vašem robotu da radi najbolje što može.

30 godina stručnosti u robotici

iRobot ima preko 30 godina iskustva i inovacija u oblasti robotike s više od 40 milijuna prodanih kućnih robota diljem svijeta. Obećanje iRobota znači pouzdanost podržanu brzom servisnom podrškom. Ako vam ikada zatreba pomoć, mi to olakšavamo uz pomoć posebno obučenih savjetnika za korisničku službu dostupnih putem telefona ili e-pošte.

Osigurano dugo trajanje Vaše Roombe

Kako bi Vaša Roomba radila bez greške godinama, iRobot osigurava potrošni materijal, rezervne dijelove i servis godinama nakon kupnje, bez obzira radi li se o novim serijama ili serijama robotskih usisavača koje više nisu u prodaji.

Sadržaj kutije

Robotski usisavač Roomba Combo® i8

Sustav Clean Base® za automatsko pražnjenje spremnika

Električni kabel

Zamjenjivi spremnik Roomba Combo®

1 dodatni filtar visoke učinkovitosti

1 dodatna četka za čišćenje rubova

2 dodatne navlake za pranje od mikrovlakana

2 vrećice za nečistoću

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Funkcija
Usisavanje + Mokro pranje
Dimenzije (ŠxVxD)
34 x 9.3 x 34.2 cm
Kapacitet spremnika za prašinu
276 ml
Senzori
Izbjegavanje prepreka • Senzor visine
Planiranje putanje
Da, kroz mobilnu aplikaciju
Boja
Crno - Sivi
Ostalo
Volumen spremnika za tekućinu
210 ml
Dodatno
Mokro usisavanje
Da
Vrijeme punjenja
3 h
Vrijeme rada
Cijeli kat, 10 katova
Dodaci i ostalo
Boja
Crno siva
Jamstvo
2 godine
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid