...u centru zbivanja.

Slavonski brod, Našice, Beli Manastir, Đakovo, Valpovo, Vukovar, Osijek....

Moj račun
Košarica je prazna
0 kom 0,00 €
0
Izbornik
Centar tehnike Proizvodi Dodatni pribor Pribor za aparate za vakumiranje VREĆICE ZA VAKUMIRANJE STATUS 350 x 400 25 KOM
57196553

VREĆICE ZA VAKUMIRANJE STATUS 350 x 400 25 KOM

Pribor za aparate za vakumiranje Status Komentari (0)
13,87 €
Izračun rata

Kartice 2-12 rate: 13,17 € - već od 1,10 €/mj
Kartice 13-36 rate: 13,87 € - već od 0,39 €/mj
-10%
12,48 €
Naša web cijena za internet bankarstvo, plaćanje pri preuzimanju, kartice jednokratno Najniža cijena zadnjih 30 dana: 12,48 €
Cijena dostave 5,94 € za područje RH (osim otoka i Dubrovačko-ner. županije)
  • Izvedba
    Vrećice

Željeli bi zavakuumirati pršut ili sir u komadu, ali ne nađete primjerenih vakuumskih vrećica? Sada to više nije problem. Vakuumske vreće širine 350 mm su primjerene za pohranjivanje većih komada mesa i drugih velikih namirnica s aparatima za vakuumiranje s dužinom vakuumskog kanala i trake za varenje bar 36 centimetara. Najveće vakumske vrećice iz Statusa su primjerene za Status Provac 360 – profesionalni vakuumski aparat.

O proizvodu

Statusove vrećice za vakuumiranje

Vreće za vakuumiranje iz Statusa su najdeblje na tržištu. Unutrašnji sloj vrećica je polietilenski (rebrasti sloj sadrži 100 µm, a glatki 80 µm), koji je po svjetskim istraživanjima najbolji odabir za pohranjivanje hrane i bez BPA. Polietilen garantira i optimalno varenje s većinom kvalitetnih aparata na tržištu.

Statusove vrećice imaju najdeblji vanjski sloj poliamida (30 odnosno 20 µm), koji hranu štiti od negativnih utjecaja kisika. Za vas to znači da su namirnice pohranjene kvalitetno i da se sačuvaju sve hranjive vrijednosti i arome do dana upotrebe.

Pri vakuumiranju s vakuumskim aparatom važnu ulogu ima i rebrasti profil, koji kod Statusovih vrećica iznosi čak 0,2 mm. Njegova visina jamči ravnomjerno varenje neovisno od cikla vakuumiranja. Zadatak posebnog uzorka rebrastog profila je da spriječi zastajanje džepića zraka oko zavakuumirane hrane, što bi utjecalo na postojanost pohranjenih namirnica.

Ako želite zaštititi kvalitetu hrane, onda ju vakuumirajte u Statusove vakuumske vrećice.

Slovenska kvaliteta

Statusove najveće vakumske vrećice su proizvedene u Sloveniji od europskih materijala, koji s certifikatima jamče neškodljivost za namirnice.

  • Vrećice su bez BPA te neutralne na okus i miris, zato pohranjene namirnice neće imati neugodan okus po plastici iako će biti pohranjene u vrećicama godinu dana i duže.
  • Zahvaljujući kvalitetnoj izradi iz vrhunskih materijala vrećice možete oprati (čak i u perilici suđa) i koristiti više puta.
  • Statusove vrećice preporučamo za sous vide kuhanje jer su materijali primjereni za upotrebu na višim temperaturama.

Ekstra velike vrećice za vakuumiranje rješavaju poteškoće pri pohranjivanju velikih komada mesa

Najveće vakumske vrećice koristite za pohranjivanje:

  • rebara u komadu,
  • cijele ribe,
  • koluta sira,
  • hljebca kruha te
  • bundeve i ostalog povrća u komadu.

Pohranjivanjem u vakuumske vrećice zaštitite namirnice

Vakuumsko pohranjivanje značajno ograniči negativan utjecaj kisika na namirnice, zato su postojane duže te bogatije arome, okusa i s više hranjivih tvari. Vakuumsko pohranjivanje u vrećicama je primjereno za sve vrste namirnica:

  • za voće i povrće,
  • kruh, savijače i kekse,
  • suho i svježe meso,
  • oraščiće i suho voće te
  • ribe i sir.

Vakuumiranje ograniči utjecaj kisika na namirnice ali ga ne može u potpunosti spriječiti, zato preporučamo da namirnice držite u hladnjaku.

Tehničke specifikacije
Osnovne značajke
Izvedba
Vrećice
Komentari

Vaša ocjena

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Trenutno nema ni jedan komentar
Komentari
Pošalji svoj komentar
100% najbolji newsletter
Primajte na email akcijske ponude i novosti
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni, stoga je naša web trgovina usklađena sa zahtjevima Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. 

Nužni kolačići uvijek su aktivni, jer su nužni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima. Ti kolačići ne pohranjuju nikakve informacije koje bi vas mogle identificirati. Svoj preglednik možete postaviti da blokira te kolačiće ili pošalje upozorenje o njima, ali u tom slučaju neki dijelovi stranice neće raditi.

Ostale kategorije kolačića (analitički, marketinški) mogu se uključiti i isključiti, a pomažu nam za pružanje poboljšane usluge.

Više o korištenju i našoj Politici kolačića pročitajte ovdje.

Više o Uvjetima kupnje i Politici privatnosti pročitajte ovdje.

Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Live chat
Sendgrid